Nënshkrimi i parimeve të WEPS-it nga KEDS konfirmon që kompania është e zotuar të ndikojë fuqishëm në krijimin e pozitës së barabartë të grave në shoqërinë kosovare. Jemi kompania e parë në Kosovë që kemi nënshkruar këto parime, duke trasuar rrugën që në këtë rrugëtim të na bashkohen edhe kompanitë e tjera kosovare.

Të gjitha projektet për barazi gjinore që do të ndërmerr kompania do të organizohen nën ombrellën e projektit me emrin “womEn”, që do të thotë “Women in Energy”. Pra, synimi ynë përmes këtij projekti është promovimi, forcimi dhe përkrahja e grave brenda kompanisë tonë, sektorit energjetik si dhe në komunitet.

Duke qenë pjesë e këtij procesi, KEDS do të jetë pjesë e ndryshimit, për të qenë pjesë e ndryshimit në radhë të parë ndryshimin duhet ta fillojmë nga vetja, duke ndryshuar veten ndryshojmë ambientin ku ne punojmë, duke ndryshuar ambientin e punës ne ndryshojmë dhe avancojmë vlerat e kompanisë, duke avancuar vlerat e kompanisë ne do të bëjmë më të mirën për qytetarët e Kosovës.

 • Të gjitha
 • Janar
 • Shkurt
 • Mars
 • Prill
 • Maj
 • Qershor
 • Korrik
 • Gusht
 • Shtator
 • Tetor
 • Nëntor
 • Dhjetor
 • Të gjitha
 • 2018
 • 2019
 • 2020
 • 2021