Ne jemi krenarë që ndriçojmë shtëpitë, bizneset dhe rrugët e lagjes tuaj. Së bashku, ne kemi ndriçuar edhe komunitetin tonë me programet edukative, donacionet dhe mbështetjen tonë të vazhdueshme në të mirë të shoqërisë.


 

Komuniteti Mars 30, 2022 Ngjyrosja e trafove në 7 qytete të Kosovës

KEDS dhe Q’art kanë realizuar projektin Art n’trafo, që këtë vit ka mbuluar temën për fuqizimin e gruas në vend. 

Komuniteti Maj 27, 2021 Na thuaj dy - tri këshilla të kursimit, fito kupon librash për 1 Qershor

Për të shënuar 1 Qershorin, Ditën e Fëmijëve, KEDS organizoi lojën me video për fëmijët deri në moshën 12 vjeçare.

Komuniteti Gusht 31, 2020 20 trafostacione të KEDS shndërrohen në vepra arti në Prishtinë

Arti si forma më e rëndësishme e civilizimit njerëzor kurrë nuk ka njohur kufij dhe kjo është dëshmuar me qindra herë përgjatë historisë.

Komuniteti Shkurt 20, 2020 T’ua prezantojmë vajzave profesionin e inxhinierisë

Në Qendrën e Trajnimit të KEDS një grup prej 50 vajzave të SHFMU "Xhemail Mustafa", Prishtinë nga klasa e parë deri në të pestën iu prezantua profesioni i inxhinierisë nga stafi i KEDS.

Komuniteti Janar 22, 2020 Dhurimi i gjakut nga punëtorët e KEDS

KEDS e fillon çdo vit me një aktivitet tejet human dhe tashmë me traditë shumëvjeçare në kompaninë tonë - atë të dhurimit të gjakut.