Ne jemi krenarë që ndriçojmë shtëpitë, bizneset dhe rrugët e lagjes tuaj. Së bashku, ne kemi ndriçuar edhe komunitetin tonë me programet edukative, donacionet dhe mbështetjen tonë të vazhdueshme në të mirë të shoqërisë.


 

Komuniteti Gusht 31, 2020 20 trafostacione të KEDS shndërrohen në vepra arti në Prishtinë

Arti si forma më e rëndësishme e civilizimit njerëzor kurrë nuk ka njohur kufij dhe kjo është dëshmuar me qindra herë përgjatë historisë.

Komuniteti Shkurt 20, 2020 T’ua prezantojmë vajzave profesionin e inxhinierisë

Në Qendrën e Trajnimit të KEDS një grup prej 50 vajzave të SHFMU "Xhemail Mustafa", Prishtinë nga klasa e parë deri në të pestën iu prezantua profesioni i inxhinierisë nga stafi i KEDS.

Komuniteti Janar 22, 2020 Dhurimi i gjakut nga punëtorët e KEDS

KEDS e fillon çdo vit me një aktivitet tejet human dhe tashmë me traditë shumëvjeçare në kompaninë tonë - atë të dhurimit të gjakut.

Komuniteti Qershor 01, 2019 Festa e KEDS me fëmijët për 1 qershor

Miq të dashur të KEDS - Së bashku festojmë 1 qershorin!

Komuniteti Maj 17, 2019 Fituesit e konkursit “Vizito kompaninë ku prindi yt punon”

U organizua aktiviteti me fëmijët e punëtorëve të KEDS dhe KESCO, ku të gjithë u thirrën të vizatojnë kompaninë ky prindi i tyre punon. Vizatimet më të mira u përzgjodhën dhe fituesit u shpërblyen me nga një tablet.