Znamo da je nedostatak električne energije izuzetno dosadan, s toga vam se zahvaljujemo na vašem strpljenju dok mi radimo da vratimo električnu energiju u vaše kuće što je pre moguće. Razni faktori mogu uticati na prekid električne energije.

 

Planirani prekidi

Naš cilj je da vam obezbedimo što je moguće kvalitetnije i stabilne usluge. Kako bismo to učinili, konstantno radimo na tome da naš energetski sistem bude u najboljem mogućem stanju. Planirani prekidi su neophodni kako bi naši timovi investirali u održavanje našeg energetskog sistema. Tokom ovih radova mi zamenjujemo zastarelu opremu novom i modernizovanom.

Kako bismo minimalno uticali na vaše dnevne aktivnosti, bićete obavešteni o ovim prekidima na našim službenim kanalima 24-48 sati unapred. Takođe, o svakom planiranom prekidu možete se informisati preko aplikacije eKesco.

 

Neplanirani prekidi

Neplanirane prekide mogu da izazovu snažni vetrovi, snežni smetovi, udari groma i ostali atmosferski uzroci. Neplanirane prekide mogu izazvati defekti na opremi, saobraćajne nesreće, palo drveće na dalekovode, čak se događa i da ptice naprave kontakt sa električnim provodnicima.

Ukoliko dođe do prekida električne energije iz ovih razloga, molimo vas da nas kontaktirate i učinićemo sve što možemo da vratimo snabdevanje električnom energijom što je pre moguće