Za svaki vaš zahtev 24/7 sa vama!

Komunikacija sa našim potrošačima je ključna za nas. Budući da smo u direktnoj komunikaciji, mi smo bliže vama i poznajemo vaše zahteve. Kako bismo u svakom momentu bili sa vama i tu za vas, kompanije je stavila u funkciju sve kanale komunikacije.

Hitno, pozovi #199

Da dobijete brze odgovore u hitnim slučajevima i kako bi se takvi slučajevi što pre tretirali, stvorili smo hitnu liniju #199. Ova linija je posvećena samo u hitne svrhe (požar, nesreća i dr.) i potrošači su obavezni da koriste ovu liniju samo kako bi prijavili pitanja koja imaju veze sa opasnošću po život i da traže momentalnu intervenciju od timova za hitno reagovanje.

Pozivi koji nisu hitni neće biti procesirani na ovoj liniji i potrošači će biti preusmereni na Centar poziva (Call centar) na broj: 0800 791-00, zato vas molimo da poštujete ovaj bitan postupak, kako bi hitna linija bila konstantno slobodna za hitne pozive.

Informiši se o radovima na mreži

KEDS je stavio potrošačima na raspolaganje mnoge mogućnosti informisanja o radovima na mreži:

Za informacije o lokaciji i trajanju radova posetite rubriku Radovi na mreži. Ova rubrika se ažurira redovno, na dnevnom osnovu, 24 do 48 sati pre izvršenja radova.

Takođe, radove u realnom vremenu, za sve gradove, možete videti i na karti radova.

Da vam obaveštenje o planiranim radovima stigne na telefon, kad god je vaše naselje uključeno u radove, predlažemo vam da preuzmete aplikaciju eKesco. Preko aplikacije ćete dobijati obaveštenja 24-48 sati unapred o radovima u vašem naselju.

Prijavi zloupotrebu 

Zloupotreba električne energije kažnjiva je zakonima Kosova. Ona oštećuje državu i odgovorne potrošače. Prijavi zloupotrebu preko Centra za pozive na besplatan broj: 0800 791 00, putem e-maila, društvenih mreža, a možete doći i u naše kancelarije kako biste ih prijavili. Vaša prijava je poverljiva. Postani najbolji deo kosovskog društva, prijavi ono što je loše! 
 

Pratite nas na društvenim mrežama:

Kako bi potrošači bili informisani i kako bi mi bili blizu vas, naše društvene mreće se ažuriraju po dnevnom osnovu. Usluge za potrošače na društvenim mrežama, preko poruka, možete dobiti od 08.00 -16.30 časova. 

Instagram Facebook Twitter Youtube LinkedIn

  

Za svaki vaš zahtev, postoje kancelarije KEDS-a u svakom gradu na Kosovu. Kliknite na kartu dole kako biste videli gde se nalazi najbliža kancelarija KEDS-a: