Keds slider Keds slider Keds slider Keds slider Keds slider Keds slider Keds slider
Lajme & Ngjarje

KEDS me mega projekte investive vitin e ardhshëm në Istog

04-09-2020

Në kuadër të vizitave dhe takimeve që KEDS po bën nëpër komuna për të inspektuar punët e këtij viti dhe planet për vitin e ardhshëm, sot drejtori i Investimeve të KEDS, Hasan Oz u prit në takim nga Kryetari i Komunës së Istogut, Haki Rugova ku u diskutua për investimet aktuale dhe ato që parashihen për vitin e ardhshëm nga KEDS në Komunën e Istogut....

Lexo më shume

KEDS po ndriçon për herë të parë vendbanimin e lashtë kosovar

03-09-2020

KEDS është duke përfunduar një projekt të madh investues në Kabash të Prizrenit. Ky fshat historik i shtrirë mbi gërmadhat e lashta arkeologjike, po ndriçohet për herë të parë nga KEDS në bashkëpunim me Komunën e Prizrenit. ...

Lexo më shume

Fillon pikturimi i trafostacioneve përmes artit grafik në Prishtinë

31-08-2020

Një vepër arti do t’ua tërheqë vëmendjen të gjithë kalimtarëve nga trafostacioni i KEDS-it që gjendet në Ulpianë. Kjo, pasi trafostacioni është shndërruar tashmë në një objekt modern me pamje ultra urbane nga artistët ndërkombëtarë përmes artit grafik. E gjitha është pjesë e një projekti Art n’trafo që po e bëjnë bashkarisht KEDS, Komuna e Prishtinës dhe organizata e artistëve, Q’art. ...

Lexo më shume

KEDS po investon afër 1 milion euro në Pejë

14-08-2020

Sikurse edhe në qytete tjera, KEDS po vazhdon të investojë me të madhe në modernizimin e rrjetit edhe në Pejë. Mbi 12 mijë konsumatorë do të kenë rrjet modern dhe të standardeve më të larta. Vetëm sivjet, janë ndarë afër 1 milion euro nga të cilat do të realizohen mbi 22 projekte. ...

Lexo më shume

Prishtina Energjetike

Kliko për Projektet Investive në Prishtinë

Njoftime

Informata për punime në rrjet

Keds Rrjetet Sociale
keds energy keds academy keds energy youtube
Prokurimi

Prokurimi i KEDS

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00
Politika e Privatësisë