Lajme & Ngjarje

Njëmijë ekonomi përfitojnë nga projekti i KEDS-it në Pejë

10-07-2017

Rreth një mijë familje dhe biznese të shtrira në zonën qendrore të qytetit të Pejës, që nga ‘Dulia’ tek ‘Ura e Gurit’ e gjer te Hoteli ‘Gold’, kanë përfituar tension stabil, energji kualitative dhe kanë shmangur rrezikun e avarive të ndryshme energjetike ndër vite....

Lexo më shume

KEDS përkujdeset për mbi 200 bizneset e Gremes

05-07-2017

Mbi 200 biznese në fshatin Greme të Ferizajt tani do të zhvillojnë më lehtë biznesin e tyre. Këtë ua ka mundësuar KEDS-i pas investimit të radhës që bëri në fshatin më të industrializuar të Kosovës. ...

Lexo më shume

Transformatorë, shtylla e kabllo të reja për Lugbunar të Gjakovës

30-06-2017

Lugbunari i Gjakovës është një fshat i qetë, me banorë punëtorë, një komunitet i kulturuar, mikpritës dhe me shpirt ndërmarrës që tashmë po e gëzon edhe investimin energjetik nga KEDS-i....

Lexo më shume

Me një ndihmë të vogël, mund të dalin shkrimtarë të mëdhenj

23-06-2017

Stafi i KEDS-it u kthyen përsëri në shkollën “ Drenica” në Morinë, ku më 1 qershor hapën bibliotekën në këtë shkollë. Kësaj radhe morën pjesë në promovimin e përmbledhjes librit me poezi “Abetare Jam”, të nxënëses të klasës së gjashtë të kësaj shkolle, Alketa Kuçica....

Lexo më shume

Draft Metodologjia e taksave për kyçje

Klikoni për të dhënë komentet tuaja!

Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Keds Rrjetet Sociale
keds energy keds academy keds energy youtube
Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e thirrjeve: 0800 791 00