Lajme dhe ngjarje
Kryeshefi Ekzekutiv i KEDS-it, z. Alper Erbas dhe Kryeshefi Ekzekutiv i KOSTT-it, z. Ilir Shala nënshkruan të hënën Marrëveshjen e Kyçjes
12-10-2020
Kryeshefi Ekzekutiv i KEDS-it, z. Alper Erbas dhe Kryeshefi Ekzekutiv i KOSTT-it, z. Ilir Shala nënshkruan të hënën Marrëveshjen e Kyçjes, konform Metodologjisë së Taksave të Kyçjes, për nenstacionet e reja...
Lexo më shume
Drejtori i KEDS-it u prit në takim nga Kryeministri Avdullah Hoti
03-10-2020
Kryeministri i Republikës së Kosovës, z. Avdullah Hoti ka pritur të enjtën, me 1 tetor, Kryeshefin Ekzekutiv të KEDS, z. Alper Erbas. ...
Lexo më shume
KEDS i kundërvihet erës me linjë tërësisht të re në fshatrat e Istogut
12-10-2020
Pikërisht mbi Dubravë të Istogut, rrugës për Mojstir dhe Shushicë tashmë kanë zënë shtat dhjetëra shtylla betoni të tensionit të mesëm. ...
Lexo më shume
KEDS me mega projekte investive vitin e ardhshëm në Istog
04-09-2020
Në kuadër të vizitave dhe takimeve që KEDS po bën nëpër komuna për të inspektuar punët e këtij viti dhe planet për vitin e ardhshëm, sot drejtori i Investimeve të KEDS, Hasan Oz u prit në takim nga Kryetari i Komunës së Istogut, Haki Rugova ku u disk...
Lexo më shume
KEDS po ndriçon për herë të parë vendbanimin e lashtë kosovar
03-09-2020
KEDS është duke përfunduar një projekt të madh investues në Kabash të Prizrenit. Ky fshat historik i shtrirë mbi gërmadhat e lashta arkeologjike, po ndriçohet për herë të parë nga KEDS në bashkëpunim me Komunën e Prizrenit. ...
Lexo më shume
Fillon pikturimi i trafostacioneve përmes artit grafik në Prishtinë
31-08-2020
Një vepër arti do t’ua tërheqë vëmendjen të gjithë kalimtarëve nga trafostacioni i KEDS-it që gjendet në Ulpianë. Kjo, pasi trafostacioni është shndërruar tashmë në një objekt modern me pamje ultra urbane nga artistët ndërkombëtarë përmes artit grafi...
Lexo më shume
KEDS po investon afër 1 milion euro në Pejë
14-08-2020
Sikurse edhe në qytete tjera, KEDS po vazhdon të investojë me të madhe në modernizimin e rrjetit edhe në Pejë. Mbi 12 mijë konsumatorë do të kenë rrjet modern dhe të standardeve më të larta. Vetëm sivjet, janë ndarë afër 1 milion euro nga të cilat do...
Lexo më shume
KEDS me rrjet modern në lagjen Qafa
12-08-2020
KEDS po investon fuqishëm edhe në lagjen Qafa të Prishtinës. Mbi 2 mijë konsumatorë të kësaj lagjeje, duke përfshirë edhe dhjetëra biznese, do të kenë rrjet kompatibil me rrjetet më të avancuara evropiane dhe furnizim shumë më cilësor të energjisë el...
Lexo më shume
KEDS me rrjet nëntokësor në lagjen Pejton
11-08-2020
Njëjtë si në pjesët tjera të Prishtinës,KEDS është duke i larguar të gjitha shtyllat elektrike dhe duke e vendosur rrjetin elektrik komplet nën tokë edhe në Pejton. Mbi 4,500 konsumatorët e kësaj lagje do të kenë rrjet modern,të standardeve më të lar...
Lexo më shume
KEDS po punon me intensitet të shtuar në projektet investive në shumë lagje të Prishtinës
05-08-2020
KEDS ka filluar me intensitet të lartë implementimin e projekteve investive në kryeqytet. Mbi 800 punëtorët e angazhuar në këto projekte janë duke zhvilluar punimet anekënd Prishtinës....
Lexo më shume
KEDS këtë vit do të investojë afër 2 milionë euro në Podujevë
22-07-2020
KEDS po vazhdon të investojë me të madhe në Podujevë. Vetëm sivjet janë ndarë afër 2 milionë euro nga të cilat po realizohen 66 projekte, ku do të përfitojnë afër 10 mijë qytetarë. ...
Lexo më shume
KEDS i jep pamje të re fshatit piktoresk të Podujevës
17-07-2020
Mirovci, një fshat i Podujevës në cep të kufirit veriperëndimor të Kosovës me Serbinë, tash e tutje do të ketë furnizim më kualitativ me energji elektrike. Kjo pasi KEDS ka përfunduar investimet atje, duke i dhënë një pamje krejtësisht të re këtij fs...
Lexo më shume
KEDS modernizon rrjetin në Veternik
14-07-2020
Mbi 1500 banorë të lagjes Veternik të Prishtinës do të marrin shërbime shumë më kualitative të energjisë elektrike. Aty, tashmë pjesa më e madhe e rrjetit 50- vjeçar është modernizuar. ...
Lexo më shume
KEDS po investon mbi 16 milionë euro në Prishtinë, komplet rrjet të ri nëntokësor
01-07-2020
Kapacitetet e rrjetit distributiv do të dyfishohen, përderisa pjesa më e madhe e qytetarëve të Prishtinës do të kenë furnizim alternativ. Pra, kur ndodh ndonjë prishje, ata brenda sekondave do të kalojnë në linjën tjetër. Ky investim do ta zgjidhë pr...
Lexo më shume
Mobilizohen ekipet e KEDS për shkak të erërave të fuqishme që po mbretërojnë në vend
15-05-2020
Përkundër vështirësive për shkak të pandemisë, ekipe të shumta të KEDS janë mobilizuar paraprakisht për të përballuar erërat e forta që po shkaktojnë prishje në rrjet....
Lexo më shume
Arkivi i Lajmeve & Ngjarjeve
Keds Call Center
Shërbime online
Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00
Politika e Privatësisë