• ZYRAT QËNDRORE
  • QENDRA E THIRRJEVE

Distrikti i Prishtinës
Kompania kosovare per distribuim dhe furnizim me energji elektrike sh.a. (KEDS j.s.c)
Bulevardi Bill Klinton nr. 5
Prishtina 10000, Republika e Kosovës -
ndistriktet
Prishtinë: Rr. Fehmi Agani -
Besianë
: Rr. Skenderbeu -
Kastriot: Rr. Adem Jashari -
Fushë Kosovë: Rr. Lidhja e Pejës -
Drenas: Rr. Feronikli -
Graqanicë:
Graqanicë -
Komoran: Komoran -

Distrikti i Pejës
Rr. Mbretëresha Teutë nr.68 Pejë -
Nëndistriktet

Istog: Rr. Skenderbeu -
Klinë: Rr. Abedin Rexha -
Deqan: Sheshi Luan Haradinaj -


Distrikti i Prizrenit
Rr. Sylejman Rrotla Nr. 67 Prizren
Nëndistriktet

Therandë: Rruga Brigada 123 p.n. -
Dragash: Rr. Adem Jashari p.n.
-


Distrikti i Ferizajt
Rr. Dëshmorët e Kombit p.n -
Nëndistriktet

Kaqanik: Agim Bajrami p.n. afr bustit t Idriz Seferit -
Shtime: Rr. e Tiranës -
Lypian: Rr. e Tiranës -
Magura: Magura – Maxhistrale -
Shtërpc: Shtërpc – Maxhistrale -


Distrikti i Mitrovicës

Sheshi Afrim Zhitia p.n -
Objekti Teknikë Rr.Sami Raqa p.n
Nëndistriktet

Vushtrri: Zejnullah Begu p.n -
Skenderaj: Rr.Deshmoret e Kombit p.n.
-


Distrikti i Gjakovës

Rr. Mbretëresha Teutë -
Nëndistriktet

Rahovec: Rr. Avdullah Bugari -
Malishevë: Rr. Rilindja Kombëtare -


Distrikti i Gjilanit

Rr. Dëshmorët e Kombit, Gjilan

Nëndistriktet

Kamenicë: Qendra tregtare -
Viti: rr. Adem Jashari p.n.
-


Qendra e Thirrjeve punon pa ndërprerë 24 orë në ditë. Numri kontaktues është 0800 791 00.  Në këtë Qendër mund të kërkoni informacione edhe nëpërmjet postës elektronike në adresën contactcenter@keds-energy.com, apo përmes web-faqes www.keds-energy.com te fusha IDEJA JUAJ.

Përmes thirrjeve në këtë Qendër mund të informoheni për:

  • - Borxhin tuaj
  • - Faturën mujore
  • - Këstin mujor
  • - Orarin e reduktimeve
  • - Procedurën e shërbimeve.

Po ashtu mund të paraqitni:

  • - Denoncim
  • - Prishje dhe
  • - Ndonjë informatë tjetër.
Kompania Kosovare për Distribuim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00
Politika e Privatësisë