Video/Fushatat
   
Ceremonia dhe Konferenca me media e hapjes sė Edicionit tė Dytė tė KEDS Academy
   
Ceremonia Stevie Awards
  Diplomimi i Gjeneratës së parë në KEDS ACADEMY
Pajisja për leximin e njehsorëve
  Fushata per Kursimin e Energjise Elektrike
    Pajisja për leximin e njehsorëve në Ferizaj
Keds Call Center
Shërbime online
Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00
Politika e Privatësisë