Lajme & Ngjarje
Kryeshefi Ekzekutiv i KEDS-it, z. Alper Erbas dhe Kryeshefi Ekzekutiv i KOSTT-it, z. Ilir Shala nënshkruan të hënën Marrëveshjen e Kyçjes 12-10-2020

Kryeshefi Ekzekutiv i KEDS-it, z. Alper Erbas dhe Kryeshefi Ekzekutiv i KOSTT-it, z. Ilir Shala nënshkruan të hënën Marrëveshjen e Kyçjes, konform Metodologjisë së Taksave të Kyçjes, për nenstacionet e reja:

- NS 220/10(20) kV - Malisheva dhe
 - NS 110/10 (20) kV - Ferizaj 3.

Kjo nënkupton avancim të bashkëpunimit të dy kompanive në sektorin e energjisë elektrike, prej nga përfitues direkt janë qytetarët e Kosovës. Konkretisht, pas përfunditmit të këtyre projekteve do të kenë shërbime shumë më kualitative qytetarët e Malishevës dhe Ferizajt.

 


 
Keds Call Center
Shërbime online
Related News
Arkivi i Lajmeve & Ngjarjeve
Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00
Politika e Privatësisë