Lajme & Ngjarje
Informatë për punime nga KOSTT në Distriktin e Ferizajt 08-06-2019

KEDS sqaron se në bazë të kërkesës së KOSTT dhe për shkak të punimeve të kësaj kompanie në mirëmbajtjen e transformatorit 110/35 kV, distrikti i Ferizajit, ku hyjnë Ferizaji me rrethinë, Kaçaniku dhe Shtrpcë, do të kenë ndërprerje nga data 10 qershor deri me 17 qershor, të cilat do të varen edhe nga kërkesa për energji elektrike.

Ndërprerjet në orët e apostrofuara në njoftimin e KOSTT-it mund të jenë edhe gjatë orëve tjera nëse kërkesa për energji elektrike është më e lartë, por mund të jetë edhe më e zbutur. Këto njoftime do të bëhen në vazhdimësi në web- sajtin e KEDS-it, www.keds-energy.com.

Ndalesat parashihet të jenë dyorëshe.

 


 
Keds Call Center
Shërbime online
Related News
Arkivi i Lajmeve & Ngjarjeve
Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00