Keds slider Keds slider Keds slider Keds slider Keds slider Keds slider Keds slider
Lajme & Ngjarje

Kryeshefi Ekzekutiv i KEDS-it, z. Alper Erbas dhe Kryeshefi Ekzekutiv i KOSTT-it, z. Ilir Shala nënshkruan të hënën Marrëveshjen e Kyçjes

12-10-2020

Kryeshefi Ekzekutiv i KEDS-it, z. Alper Erbas dhe Kryeshefi Ekzekutiv i KOSTT-it, z. Ilir Shala nënshkruan të hënën Marrëveshjen e Kyçjes, konform Metodologjisë së Taksave të Kyçjes, për nenstacionet e reja...

Lexo më shume

Drejtori i KEDS-it u prit në takim nga Kryeministri Avdullah Hoti

03-10-2020

Kryeministri i Republikës së Kosovës, z. Avdullah Hoti ka pritur të enjtën, me 1 tetor, Kryeshefin Ekzekutiv të KEDS, z. Alper Erbas. ...

Lexo më shume

KEDS i kundërvihet erës me linjë tërësisht të re në fshatrat e Istogut

12-10-2020

Pikërisht mbi Dubravë të Istogut, rrugës për Mojstir dhe Shushicë tashmë kanë zënë shtat dhjetëra shtylla betoni të tensionit të mesëm. ...

Lexo më shume

KEDS me mega projekte investive vitin e ardhshëm në Istog

04-09-2020

Në kuadër të vizitave dhe takimeve që KEDS po bën nëpër komuna për të inspektuar punët e këtij viti dhe planet për vitin e ardhshëm, sot drejtori i Investimeve të KEDS, Hasan Oz u prit në takim nga Kryetari i Komunës së Istogut, Haki Rugova ku u diskutua për investimet aktuale dhe ato që parashihen për vitin e ardhshëm nga KEDS në Komunën e Istogut....

Lexo më shume

Prishtina Energjetike

Kliko për Projektet Investive në Prishtinë

Njoftime

Informata për punime në rrjet

Keds Rrjetet Sociale
keds energy keds academy keds energy youtube
Prokurimi

Prokurimi i KEDS

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00
Politika e Privatësisë