Arkiv i Lajmeve & Ngjarjeve
04-11-2020  | KEDS dhe Komuna e Pejës investojnë miliona euro në Rugovë
02-11-2020  | KEDS po dyfishon kapacitetet e rrjetit në Fushë-Kosovë
28-10-2020  | KEDS Academy VIII hap dyert për studentët dhe nxënësit kosovarë
22-10-2020  | Aplikoni në programin KEDS Akademi VIII
20-10-2020  | KEDS po aftëson për siguri në punë nxënësit e 69 shkollave profesionale
12-10-2020  | Kryeshefi Ekzekutiv i KEDS-it, z. Alper Erbas dhe Kryeshefi Ekzekutiv i KOSTT-it, z. Ilir Shala nënshkruan të hënën Marrëveshjen e Kyçjes
03-10-2020  | Drejtori i KEDS-it u prit në takim nga Kryeministri Avdullah Hoti
12-10-2020  | KEDS i kundërvihet erës me linjë tërësisht të re në fshatrat e Istogut
04-09-2020  | KEDS me mega projekte investive vitin e ardhshëm në Istog
03-09-2020  | KEDS po ndriçon për herë të parë vendbanimin e lashtë kosovar
 
1 - 10 nga 475
 
Keds Call Center
Shërbime online
Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00
Politika e Privatësisë
Këshilla për siguri