Përgjegjësia shoqërore
KEDS elektrifikoi palestrën sportive në Obiliq
04-12-2014
KEDS ka vendosur në afat rekord trafon e re dhe të gjitha pajisjet e tensionit të lartë dhe të ulët në mënyrë që palestra sportive e Obiliqit të furnizohet me energji elektrike

Shkarko dokumentin
 
Keds Call Center
Shërbime online
Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e thirrjeve: 0800 791 00