Përgjegjësia shoqërore
Diplomuan pjesëmarrësit e gjeneratës së parë të Akademisë së KEDS
25-06-2014
Më 25 qershor 2014, në ceremoninë zyrtare të organizuar nga Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji Elektrike, në hotelin Emerald në Prishtinë diplomuan 50 pjesëmarrësit e gjeneratës së parë të Akademisë së KEDS në Prishtinë.

Shkarko dokumentin
 
Keds Call Center
Shërbime online
Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e thirrjeve: 0800 791 00