Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit
Këtu i gjeni informatat lidhur me ndërprerjet për shkak të punëve të planifikuara dhe mirëmbajtjes së rrjetit
  • Prishtinë
  • Pejë
  • Prizren
  • Ferizaj
  • Mitrovicë
  • Gjakovë
  • Gjilan
Njoftime për punime në rrjet
Data e publikimit: 16-10-2018

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka


Mirëmbajte të planifikuar


1.
Më 18.10.2018 në NS 110/35/10 kV Palaj  do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Palaj (Kodi: 18024001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Bivolak te Berishët, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

 Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP 10 kV.
2.
Më 18.10.2018 në NS 35/10 kV Kolqi  do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Koliqi (Kodi: 14016002) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.
 Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP 10 kV.
3.
Më 18.10.2018 në NS 35/10 kV Kolqi  do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Grashtic-Radashevc (Kodi: 14016001) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Grashtica dhe Radasheci.
 Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë në LP 10 kV.
4.
Më 18.10.2018 në NS 35/10 kV Fushkosova  do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Vragolia (Kodi: 15018007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:  Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagja 29  dhe Pompa FAM GAS.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10 kV.
5.
Më 18.10.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva   do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Podujeva 5 (Kodi: 14000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti, Polonica, Lagjja Hoxheviq dhe Ballovci.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i Lp 10 kV.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1.
Më 17.10.2018 në NS 110/10 kV Prishtina 5   do të ndërprehet:
TS 10/0.4 kV Kodra e Trimave 3 (Kodi: 13000012037) prej orës 08:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Mic Sokoli, Nuhi Berisha, rr.Rexhep Gjeli dhe Ramë Govori.
Arsyeja e ndërprerjes: Kalimi i ngarkesës.
2.
Më 18.10.2018 në NS 110/10 kV Prishtina 5   do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV J22 Kodra e Trimave 4 (Kodi: 13000012) prej orës 08:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Trimave 3, Kodra e Trimave 4, Kodra e Trimave 1/1 dhe Kodra e Trimave ½.
Arsyeja e ndërprerjes: Për demontimin e trafo blindës ekzistuese dhe montimin e trafo blindës se re "Kodra e Trimave 4”.

2.
Më 18.10.2018 në NS 35/10kV  Mazgiti do të ndërprehet:
• Dalja 10kV Breznica (Kodi: 15019009) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.
Arsyeja e ndërprerjes: Vazhdim i  punimeve në projektin për kycjen e LP të ri në pjesën Mazgit-Barilevë dhe demontimi i LP të vjetër.


Njoftime për punime në rrjet
Data e publikimit: 15-10-2018


Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1.
Më 17.10.2018 në NS 35/10kV  Mazgiti do të ndërprehet:
• Dalja 10kV Breznica (Kodi: 15019009) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.
Arsyeja e ndërprerjes: Vazhdim i  punimeve në projektin për kycjen e LP të ri në pjesën Mazgit-Barilevë dhe demontimi i LP të vjetër.

2
Më 17.10.2018 në NS 220/35/10kV  Podujeva do të ndërprehet:
• TS 10/0.4 kV Lagja e  Gjinollve(Kodi: 14000009228) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja e Gjinollëve.
Arsyeja e ndërprerjes: Punime në kuadër të projektit Lot 15-Gjinollët.

3.
Më 17 dhe 18.10.2018 në NS 35/10kV  Fushë- Kosovë do të ndërprehet:
• Dalja 10kV Fushe Kosova 2 (Kodi: 10012005) prej orës 09:00 deri në ora 16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: pjesa te tregu,  Uglari komplet një pjesë të Fushë- Kosovës ana e djathtë deri te TS Çeku.
Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e kabllove të  reja.
4.
Më 17 dhe 18.10.2018 në NS 35/10kV  Fushë- Kosovë do të ndërprehet:
• Dalja 10kV Bresje (Kodi: 10012004) prej orës 09:00 deri në ora 16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:
Banesat Bresje Fushe Kosove, Tregu, Ambullanta Bresje, Bogujevci, Alumili, Kisha Bresje .
Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e kabllove të  reja.

 

Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 17.10.2018 në NS 35/10kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Komoran (Kodi: 16023007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:
Komorani, Komoran lagjja e Koperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i Lartë, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovci (një pjesë) dhe Llapushniku (një pjesë).  
 Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10 kV.

2.
Më 17.10.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva do te ndërprehet:
• Dalja 10 kV Fshatrat 2 (Kodi:14000010)  prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.

3.
Më 17.10.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva do te ndërprehet:
• Dalja 10 kV Livadicë (Kodi:14000011)  prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Doganë.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.

4.
Më 17.10.2018 në NS 35/10kV Mazgit  do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Shkabaj (Kodi: 15019002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkabaj, Mazgit nje pjese, Obiliq nje pjese, Reforma dhe Al Petrol .
Arsyeja e ndërprerjes:  Revizion i LP.

5.
Më 17.10.2018 në NS 35/10kV Koliq do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Koliq-Ballaban (Kodi: 14016002) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:
Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.
 Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë në LP 10 kV.

6.
Më 17.10.2018 në NS 35/10kV Badovc do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Janjeva (Kodi: 10014011) prej orës 09:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:
Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Terbuvci Gushterica  e Epërme Shushica.
.
 Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, pastrim i trasesë në LP 10 kV.

7.
Më 16.10.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Letanci (Kodi:14000012)  prej orës 11:00 deri në ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obranqë, Peran, Obranqë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepaj, Dobratin 1, Ferma e Pulave Peran.
Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i ndërprerësit.


Ndërprerje emergjente
Data e publikimit: 12-10-2018


KEDS  njofton se sot, më 12.10.2018 në TS 35/10kV Koliqi do të  ketë ndërprerje emergjente të:
• Daljes 10 kV Grashticë Radashec (Kodi: 14016001) prej orës 13:10 deri në ora 13:40

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Grashtica e  Radasheci.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i ndërprerësit.

 


Njoftime për punime në rrjet
Data e publikimit: 12-10-2018

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka


Mirëmbajte të planifikuar


1.
Më 16.10.2018 në TS 35/10 kV Koliqi do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Keqekoll-Hajkobill (Kodi: 14016004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Keqekolla, Prapashtica, Hajkobilla, Dabishevci dhe Mutivoda.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.
2.
Më 16.10.2018 në TS 35/10 kV Koliqi do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Sharban (Kodi: 14016003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë).
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.
3.
Më 16.10.2018 në TS 35/10 kV Badovci do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Mramor-Slivovë (Kodi: 10014001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10 kV.
4.
Më 16.10.2018 në TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Letanci (Kodi: 14000012) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mramori, Obranqë, Peran, Obranqë 1, 2, 3, Bradash, Bajqin, Katunishte, Lepaj, Dobratin 1 dhe Ferma e Pulave Peran.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10 kV.

 

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta


1.
Më 16.10.2018 në NS 35/10kV  Mazgiti do të ndërprehet:
• Dalja 10kV Breznica (Kodi: 15019009) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.
Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i konzollave dhe përçuesve.
2.
Më 16.10.2018 në TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Livadic (Kodi: 14000011) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Doganë.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i transformatorit ekzistues.


Njoftime për punime në rrjet
Data e publikimit: 11-10-2018


Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1.
Më 12.10.2018 në NS 35/10kV  Mazgiti do të ndërprehet:
• Dalja 10kV Breznica (Kodi: 15019009) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.
Arsyeja e ndërprerjes: Vazhdimi me punimet në projekte për montimin e konzollave dhe shtrirjen e përçuesit Al/Çe.

2.
Më 13.10.2018 në NS 220/35/10kV  Podujeve do të ndërprehet:
• Dalja 10kV Fan Zahir Pajaziti (Kodi: 14000014) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: FAN Zahir Pajaziti,Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajqinë, Kerpimeh, Repë, Pollate, Dvorishtë, Sllatine, Reqicë, Zhiti, Sylevice, Breze,Trnavic, Murgull, Zakut, Metehi dhe Dobërdol.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet nga firma Sonar.
3.
Më 13.10.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva do te ndërprehet:
• Dalja 10 kV Letanci (Kodi:14000012)  prej orës 09:00 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obranqë, Peran, Obranq 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepaj, Dobratin 1, Ferma e Pulave Peran.
Arsyeja e ndërprerjes: Punime ne rrjet nga firma Sonar.

4.
Më 13.10.2018 në NS 35/10 kV Fushe Kosova do te ndërprehet:
• Dalja 10 kV Thertorja (Kodi:10012010)  prej orës 09:30 deri në ora 13:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sole Kosova, Migrosi, IMF Kosova.
Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i kthinave dhe transformatorit per konsumatorin Migrosi.

Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 13.10.2018 në NS 35/10kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Llapushnik (Kodi: 16023003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:
Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjice, Shkolla LLapushnik, Kleqk e re.
 Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10 kV.


2.
Më 15.10.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva do te ndërprehet:
• Dalja 10 kV Fshatrat 2 (Kodi:14000010)  prej orës 10:30 deri në ora 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.
Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

3.
Më 15.10.2018 në NS 35/10 kV Mazgit do te ndërprehet:
• Dalja 10 kV Plemetin (Kodi:15019003)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Millosheve (një pjesë). 
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP.

4.
Më 15.10.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva do te ndërprehet:
• Dalja 10 kV Livadicë (Kodi:14000011)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Doganë.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion në LP.

5.
Më 13.10.2018 në NS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Palaj (Kodi: 18024001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Bivolak te Berishët, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.
6.
Më 15.10.2018 në NS 110/35/10kV Podujeva  do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Podujeva 5 (Kodi: 14000005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti, Polonica, Lagjja Hoxheviq, Ballovci .
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.
7.
Më 13.10.2018 në NS 35/10kV Koliq  do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Koliq (Kodi: 14016002) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.
8.
Më 15.10.2018 në NS 35/10kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Llapushnik (Kodi: 16023003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:
Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjice, Shkolla LLapushnik, Kleqk e re.
 Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.

9.
Më 13.10.2018 në NS 35/10kV Mazgit do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Llazareva (Kodi: 15019005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:
Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe  Graca.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP.


Njoftime për punime në rrjet
Data e publikimit: 10-10-2018

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
1.
Më 13.10.2018 në TS 35/10 kV Mazgiti do të ndërprehet:
• LP 35/10kV NTPM Tehnologie Mabetex Group (Kodi: 10015001) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: NTPM Tehnologie Mabetex Group.
Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndërprerësit në TS 35kV Besi.

2.
Më 13.10.2018 në TS 35/10 kV Mazgiti do të ndërprehet:
• LP 35/10kV Besia (Kodi: 10013011 , 10013012 , 10013013) prej orës 10:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Besi Pompat, Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët, Prugovci-1(te Villa Natyra), Verbovcët, Lupçi i Poshtëm Vranidolli, Tenezhdolli, Kazerma e FSK në Vranidoll.
Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i nderprerësit në TS 35kV Besi.

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1.
Më 13.10.2018 në TS 35/10 kV Mazgiti do të ndërprehet:
• Dalja 35 kV HamdI-Iber lepenci (Kodi: 15020000) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pompat Iber lepencit.
Arsyeja e ndërprerjes: Tërheqja e përçuesve dhe ndërrimi i nderprerësit në TS 35kV Besi.

2.
Më 13.10.2018 në TS 35/10 kV Magziti do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Plemetin (Kodi: 15019003) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk dhe Millosheve (një pjesë). 
Arsyeja e ndërprerjes: Tërheqja e përçuesve.
3.
Më 13.10.2018 në TS 35/10 kV Magziti do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Qyteti (Obiliq) (Kodi: 15019001) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mazgiti te tyrbja, Prestreshët, Boshnjakët, Klinakët, Ujisjellsi, Berishët dhe Fakulteti i Gazetarisë.

Arsyeja e ndërprerjes: Tërheqja e përçuesve.

Mirëmbajte të planifikuar

1.
Më 12.10.2018 në TS 35/10kV Batllava do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV Orllani  (Kodi: 14015002) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti.
 Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë në LP 10 kV.

2.
Më 12.10.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV J34 Çagllavica 3 (Kodi: 19000034) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Çagllavica 2, Çagllavica 3, Çagllavica 4,, Çagllavica,Banesat Marigona 2,Shtypshkronja Rezniqi,Merko komp Pezho (Arif Elshani),lagja Panorama,Afër Panorama,Furra Kobake,Internation helth center (Spitali turk), NT Luli Marevci, Albert Rudari, Lagjja Rogreta Hamide Gashi, Naser Mustafa objekt banesor Afrim Hoxha, betonjerka Renulual Betoni dhe Auto Sherreti.
 Arsyeja e ndërprerjes: Revizion në LP.
3.
Më 12.10.2018 në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV Podujeva 5 (Kodi: 14000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti një pjesë, Polonica, Lagjja Hoxheviq dhe Ballovci.
 Arsyeja e ndërprerjes: Revizion ne LP.

4.
Më  dt. 12.10.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeve kërkoj te ndërprehet.

• Dalja 10 kV Fshatrat-2 (Kodi: 14000010)  prej orës 10:00 deri në ora 16:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja e shkyçjes: Mirëmbajtje preventive e daljes 10 kV.

5.
Më  dt. 12.10.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeve kërkoj te ndërprehet.

• Dalja 10 kV Livadica (Kodi: 14000011)  prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Doganë.

Arsyeja e shkyçjes: Mirëmbajtje preventive e daljes 10 kV.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 16-10-2018

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka


Mirëmbajte të planifikuar


1.
Më 18.10.2018 në NS 110/10 kV Peja 2  do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Kastrati (Kodi: 51000007) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni dhe Sedefi.
 Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i Lp 10 kV.
2.
Më 19.10.2018 në NS 110/35/10 kV Peja 1  do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Rrokaqielli (Kodi: 50000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Rrokaqielli.
 Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i rrjetës se tensionit të lartë.
3.
Më 17.10.2018 në NS 110/10 kV Deçani do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Strellci (Kodi: 53000004) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Isniq, Lebush, Strellc i Epërm dhe Strellc i Ulët.
Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndërprerësit të fuqisë.
4.
Më 18.10.2018 në NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Juniku (Kodi: 53000007) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.
Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e përçuesve.

 

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta


1.
Më 18.10.2018 në NS 110/10kV Deqani do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Juniku (Kodi: 53000007) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.
Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e përçuesve.

2.
Më 18.10.2018 në TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV Zallaqi (Kodi: 50052003) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gurakoc Musollët, Gurakoc, Prekalle, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovice, Osojan, Tupeq, Bllagaq dhe Dreja.
Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave.
3.
Më 18.10.2018 në TS 35/10kV Peja ll do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV Maja e Zezë (Kodi: 50051007) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gjimnazi, Kisha Ortodokse, Lidhja rezervë TS-7/2,Kfori Italian, KFOR Argjentina.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i shtyllave të betonit.

 

 


Njoftime për punime në rrjet
Data: 15-10-2018

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka


Mirëmbajte të planifikuar


1.
Më 17.10.2018 në NS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Klinavci (Kodi: 52000002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevë e Madhe, Ranoc, Berkovë dhe Rudicë.
 Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i shtyllave të TM dhe pastrim traseje.
2
Më 17.10.2018 në NS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Radavci (Kodi: 50000004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogna dhe Jabllanica e madhe.
 Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.

3
Më 17.10.2018 në NS 35/10kV Klina do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Klina 3 (Kodi: 52056001) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagja Somoni, Rr . Jusuf Gërvalla, Sheshi Nëna Tëreze, Sheshi Faruk Elezi, Rr. Drini I bardhë, Qendra e rigjistrimit civil, Rr. Abedin Rexha. Rr. Elena Gjika, Motel Nora, Rr.e Gjimnazit,Spitali Nëna Tëreze, Shkollat e mesme “Luigj Gurakuqi” dhe “Fehmi Agani”, Lagja Perlina, Lagjja Haxhaj.

 Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i Transformatorit të mbingarkuar në TS Ambollanta.

3
Më 17.10.2018 në NS 35/10kV Deçani do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Deqani (Kodi: 53000003) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Deçani Qyteti, Deçan KEDS, Deçan Policia, Deçan Gjimnazi, Ramosaj, Hazeraj, TMK, Demhasaj dhe Carrabregu. 
 Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i ndërprerësit.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 12-10-2018

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka


Mirëmbajte të planifikuar


1.
Më 16.10.2018 në TS 110/10 kV Deçani do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Lumbardhi (Kodi: 53000005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lluka e Epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel dhe Mazniku. 

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 11-10-2018

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.
Më 13.10.2018 në NS 110/10kV Deqani do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Juniku (Kodi: 53000007) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.
Arsyeja e ndërprerjes: Punime ne projektin “Zgjerimi dhe Perforcimi I Rrjetit 2017“, LOT 12 Pejë -Gjakova.

2.
Më 13.10.2018 në NS 110/10kV Peja 1 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Arbreshi (Kodi: 50000006) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja e Romëve, Kulla,Hazba,Berishtë, Sharra, Katuni i ri, TS Bunari, Fabrika Bibita dhe Shkolla filolore.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosje e rrjetit.

Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 15.10.2018 në NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Zahaqi (Kodi: 51000010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjeës e Llabjanit, Deponia, Ramuni nje pjesë, Gllaviqica, Kërstovci, Leshan, Klinqin, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit dhe  Rosujat.
Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i shtyllave të tensionit të lartë.
2.
Më 13.10.2018 në NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Lumbardhi (Kodi: 53000005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lluka e Epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel, Maznik . 
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.
3.
Më 15.10.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Rugova (Kodi: 50051006) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rugova, Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht 1, Drelaj 2, Bregu Kuqisht.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, Revizion i L.P .
4
Më 15.10.2018 në NS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Rrokaqielli (Kodi: 50000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rrokaqielli,TS 1 I ri, TS 1 I vjeter, Desi dhe Osman Gjikolli.
Arsyeja e ndërprerjes: Dislokim i rrjetit.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 10-10-2018

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
Nuk ka
Mirëmbajte të planifikuar

1.
Më 12.10.2018 në TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV Zallaqi (Kodi: 50052003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gurakoc Musollet, Gurakoc, Prekalle, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovice, Osojan, Tupeq, Bllagaq, Dreja .
 Arsyeja e ndërprerjes: testimin e transformatorit duke reduktuar ngarkesën kah ana 10 kV.
2.
Më 12.10.2018 në TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV Lumbardhi (Kodi: 53000005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lluka e Epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel dhe Maznik.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 16-10-2018

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka


Mirëmbajte të planifikuar


1.
Më 18.10.2018 në NS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Hoqa e Qytetit (Kodi: 30035005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë, Afariste:Resturant "Keshtjella","Pompa Benxines Zhuri", Betonjera "Vellazrit e Bashkuar",Billushë "Pompa e Ujit", Vlashna "Fanaj Petroll".

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP 10 kV.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta


1.
Më 18.10.2018 në NS 35/10 kV Dragashi do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Restelica (Kodi: 30036002) prej orës 09:00 deri në ora 11:00 dhe prej orës 17:00 deri në ora 19:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lubovishte, Kukjan, Vranishte,Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Orqushë.

 Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 15-10-2018

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1.
Më 17.10.2018 në NS 35/10 kV Prizreni 4 do të ndërprehet:
• Dalja 10kV Shkolla Normale (Kodi:30033004) prej orës  10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Tusus 1, Lagjja Tusus 2, Lagjja Tusus 3, Lagjja Tusus 4, Lagjja Tusus 5, Shkolla Normale, KFOR-i turk, Lagjja e Trimave.
Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i kabllit 10 kV dhe vendosja e shkarkuesve.


 Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 17.10.2018 në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
• Dalja 10kV Gjinoci (Kodi:32000003) prej orës  10:30 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca. bizneset:N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, "Graniti"Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë, Selim Muharremi..
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP.

2.
Më 17.10.2018 në NS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:
• Dalja 10kV Hasi 2 (Kodi:30034003) prej orës  10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.
3
Më 17.10.2018 në NS 35/10 kV Zhuri  do të këtë ndërprehet:
• Dalja 35 kV Dragash (Kodi: 300360) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubovishte, Kukjan, Vranishte,Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Orqushë, rr. e Dëshmorëve, rr. e Restelicës, rr. e Brodit, rr. e Radeshës, afariste: KFORI, Motel Meka, "Shtëpia e Kulturës", Radio Sharri, Policia, Kuvendi Komunal, Gjimnazi,Shkolla fillore.Ambullanta mjeksisë familjate,Gjykata, Zjarrfiksat, Afariste: HIT Flores, Zgatari Komerc, Fshatrat : Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe, Afariste : N.P.T "Mulliri"  Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk, Restoran Opoja , Bellobradi,Brruti,Kapre,Kosavë,Pllajnik,Shajne,Xërxe e sharrit,Zgatar,Zym I sharrit,Afariste:ILVA" Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala Rapqa e ulet, Rapqa e epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci ult, Krsteci nalt, Rrenci,Ferma  TS- Berham Jonuzi,TS- Qendra Petroll,Buqe, Pllavë, TS-Ujsjellsi Brezne dhe Rematex.
Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

Vërejtje:
Gjate kësaj ndërprerje pa furnizim mbetet Hidrocentrali   HC‘’Eurokos’’

4.
Më 17.10.2018 në NS 35/10 kV Zhur(Dragash) do të  ndërprehet:
• Dalja 35 kV Dikanca (Kodi: 300370) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Frigofood, Fshati Brod dhe afariste:N.P.T "Kuk Comerc"(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikance, Baqkë, Dikancë, Leshtan dhe Radeshë.
Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.
Verejtje:
Gjate kësaj ndërprerje pa furnizim mbetet  Hidrocentrali ‘’Dikanca’’.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 12-10-2018

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka


Mirëmbajte të planifikuar

1.
Më 14.10.2018 në TS 110/35/10 kV Prizreni 1  TR3 do të ketë  ndërprerje totale:  (Kodi: 300) prej orës 12:00 deri në ora 17:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Ortakolli, Lagjja Baruthana, Zona e Pashtrikut, Sarajevas, Ortokolli, Likes, Ferizajit, Carraleves, rr. Besnik Kastrati, rr. Ohri, rr. Bije Vokshi, Rr. Vetim Shala, rr. Ali Hadri, rr. Isa Boletini, Rr. Mihail Grameno, Rr. Jakup Ferri, rr. GjonSerreqi, rr. Bedrush Qollaku, lagjja Arbana dhe  lagjja Jeta e re, Votra, Ortakolli 1, Oratkolli 2, Ben Aff, Lux Dekor, Ortakoll II , Abc-plast,Adnan Sh.pk. Dualos,Shpk getoari,Vertigo,DPZ.Medina,-1,Ing Biro,K.f.Getoari,Liria mat ndertimor,Ntsh.Europrinty-2,Nsh/Liria-Prizren,Prizren Graf, Atmaxha, Nasheci I, Nasheci II, Mazrek, Kojushe, Nashec, Gurshite, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III, Zym, Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I, Tulltorja II, Eurofood , Abi (Pemtaria), Rruga e Nashecit, Fabrika e Duhanit New Aromatic.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i Scadës.
3.
Më 14.10.2018 në TS 110/35/10 kV Prizreni 1  TR1-TR2 do të ketë  ndërprerje totale:  (Kodi: 300) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Tusus 1, Lagjja Tusus 2, Lagjja Tusus 3, Lagjja Tusus 4, Lagjja Tusus 5, Shkolla Normale, KFOR-i turk, Lagjja e Trimave, IBPK "Prizreni", "Shtypshkronja e re"(ETC),   Siprint Shtypshkronja", rrugët: Kukësi, Xhevat Berisha, Sali Bytyqi,  Mbreti Pleurat,Bajram Curri,Wiliam Walker.Afariste:"Afioni",Etem-Trade", "EULEX", "Kuk-Komerc","Sharri Beton","Sharri Pllast, Ismet Jashari-Kumanova, Anton Pashku, Mentor Krasniqi  Vatrat Shqiptare, Shën Albani, Lazër Lumezi, Shën Jeronimi, Pal Paluca, Hysen Rexhepi, Nuhi Elezi, Themistokli Gërmenji,  Asllan Berisha, Teodor Haxhi Filipi, Marin Barleti, Bujtinat, Iljaz Kuka, Adnan Krasniqi, Aleksander Flemingu, Papa Gjon Pali II, Anton Çeta, Petro Nini Luarasi, At Gjergj Fishta,Odhise Paskali, Esat Haskuka, Xhavit Bajraktari, Indrit Cara Kavaja, Azem Hajdari, Behari, Sheshi Shadervan, Halil Berisha, Lekë Dugagjini, Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding, Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Serbica e Ulët I, Serbica e  Ulët II, Lagjja Medvec, Pompat e Ujit, Randobravë, Retije e Ulët, Retije e Epërme, Krushë e Madhe, Krushë e Vogël, Randobravë, bizneset: Sep. "10Maji", Sep. "Agimi", Sep. "Isa Rexhepi", Sep. "Arbëria", Sep. "Kag-Asfallt" dhe N.P.T "Soni-Com", Ujësjellësi, Lagjja Omajve, e Ademaj ne Zhure, Zhuri, Shkoza, Dobrushtë, Milaj, Gorozhubi, Planeja, Vërmica, Zhur, Vlashnjë, Poslishtë. Nashec, Muradem ,Lubiqevë Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë, afariste: Resturant "Keshtjella","Pompa Benxines Zhuri",Betonjera "Vellazrit e Bashkuar",Billushë "Pompa e Ujit",Vlashna "Fanaj Petroll", Poslishta, Grazhdaniku, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradem, Dogana, Gurethyesi Tahiri, Restaurant Gurra, Rest. Mifa Bell, Vermica 3, Rest. Vermica, Rest.Universi, Shkoza 1 dhe Shkoza 2, Gorozhubi, Mile,Plane dhe nje pjese te Zhurit, Lubovishte, Kukjan, Vranishte, Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Orqushë, rr. e Dëshmorëve, rr. e Restelicës, rr. e Brodit, rr. e Radeshës, afariste: KFORI, Motel Meka, "Shtëpia e Kulturës", Radio Sharri, Policia, Kuvendi Komunal, Gjimnazi,Shkolla fillore.Ambullanta mjeksisë familjate,Gjykata, Zjarrfiksat, afariste: HIT Flores, Zgatari Komerc, fshatrat: Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe, afariste : N.P.T "Mulliri"  Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk, Restoran Opoja, Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatar, Zym i Sharrit, afariste: ILVA" Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala, Rapqa e Ulët, Rapqa e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci ult, Krsteci Naltë, Rrenci, Ferma  TS- Berham Jonuzi, TS- Qendra Petroll, Buqe, Pllavë, TS-Ujsjellsi Brezne, Rematex, Frigofood, fshati Brod dhe afariste:N.P.T "Kuk Comerc"(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikance, Baqkë, Dikancë, Leshtan, Radeshë dhe Eurokos HC-Dragash
Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i Scadës.
Vërejtje:
(Mbesin pa energji  BRO Hidrocentrali Dikanaca Eurokos-Dragash; Hidrocentrali Dikanaca Eurokos-Dragash  Frigofood (G1+G2) dhe Hidrocentrali Dikanaca Eurokos-Dragash Frigofood (G3).
4.
Më 13.10.2018 në TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Betonjera (Kodi: 30000004) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Votra, Ortakolli 1, Oratkolli 2, Ben Aff, Lux Dekor dhe Ortakoll II.
Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave 10 kV.

 


Njoftime për punime në rrjet
Data: 11-10-2018

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka
Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 13.10.2018 në NS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:
• Dalja 10kV Brodi (Kodi:30037003) prej orës  10:30 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshati Brod dhe afariste:N.P.T "Kuk Comerc"(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikance.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP.

2.
Më 15.10.2018 në NS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:
• Dalja 10kV Komuna Mamushe (Kodi:30034005) prej orës  10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Serbica e ulet I, Serbica e ulet II, Lagjeja Medvec dhe Pompat e Ujit .   
Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje.

3.
Më 13.10.2018 në NS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Bodrumi (Kodi: 30000014) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Atmaxha, Nasheci I, Nasheci II, Mazrek, Kojushe, Nashec, Gurshite, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III, Zym . 
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.
4.
Më 15.10.2018 në NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Velezha (Kodi: 31000030) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.   
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.

 


Njoftime për punime në rrjet
Data: 10-10-2018


Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
Nuk ka
Mirëmbajte të planifikuar

1.
Më 12.10.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet.
• transformatorit 1. (Kodi: 310) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Solidariteti, Kullat, Fsh.Gerqari, "Breu Petrol" Hysen Hoxha, Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjeja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda, Grupi i Bizneseve , Kurilla, Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujësjellësi, Qyteti, Jabllanica, Novoselani, qendra e qytetit, Shadervani, Shkolla e mesme Gjimnazi, rr. Ismet Jashari-Kumanova, Dardania dhe Ushtria e Kosovës.
Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i Skadës.


2.
Më 12.10.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet.
• Transformatorit 2. (Kodi: 310) prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Adem Jashari, Edit Durham, Preveza,Murat Kabashi, Srebrenica, Manush Berisha,Mehmet akif Ersoj, Mbreti Agron, Mbreti Bardhyl, Bekim Muhaxheri, Behajdin Hallaqi,  Ersan Mazreku, Leskovci,Pellazgët,  Agron Bytyqi, Fahredin Hoti,Ukë Bytyqi,  Fadil Balaj, Elena Gjika,Beteja e Kabashit, Janina, Ahmet Prishtina, Flamuri, Meriman Jakupi, Dalmatët, Qazim Berisha(banesat), Rexhep Kabashi, Muhaxherët, Bazhdarhane, Fan Noli,Albulena, Armata Popullore, Banesat, Asdreni, Mostari, Durmish Asllani, Manasterice, Llokvice, Neprogoshte, Reqan, Pllanjane Lubinje e epërme, Lubinje e ulet, Gornja  selle, Mushnikove, Ts Prevalla,HOTEL Sharri, Ts Sat styro,Ts Shpia e bardhe, Sredska, Stajkovc, Bogoshevc, Drajqiq, Kfori Gjerman Prizeren, Lagje Gurishti, Petrovë,Lagje Arbana, Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak. 
 Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i skadës.

3.
Më 12.10.2018 në TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet.
Dalja 10 kV Rahoveci (Kodi: 30000015) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I, Tulltorja II.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.
4.
Më 12.10.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda  do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Shirokë-Therandë (Kodi: 32000005) prej orës 09:00 deri në ora 9:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shiroka, pjesët periferike të Therandës (Rr.Reqani);
Arsyeja e ndërprerjes: Regullim i shtyllave.
4.
Më 12.10.2018 në TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Krusha (Kodi: 30034011) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël, Randobravë, bizneset: Seperacioni. "10Maji", Seperacioni. "Agimi", Separacioni "Isa Rexhepi", Seperacioni "Arbëria", Seperacioni "Kag-Asfallt" dhe N.P.T "Soni-Com".
Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e TR energjetik ne TSSH e re dhe aktivizimi i trafostacionit të ri.

 

 


Njoftime për punime në rrjet
Data: 16-10-2018

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka


Mirëmbajte të planifikuar


1.
Më 18.10.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Gadime (Kodi: 41000013) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Babushi i Muhaxherëve, Gadime e Ulët, Gadime e Lartë, Vrella dhe  Plitkoviqi.
 Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP 10 kV.
2.
Më 18.10.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Sllovia (Kodi: 41000003) prej orës 08:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë,Sllovi, Smallush, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

 Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i izolatorëve , konzollave dhe përçuesve.
3.
Më 18.10.2018 në NS 35/10 kV Kaçaniku do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Bobi (Kodi: 40043002) prej orës 09:30 deri në ora 09:45 dhe prej orës 14:45 deri në ora 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha. 
Ndërsa prej orës 09:30 deri në ora 15:00. Degzimi Stragzhës(Kodi: 40043002057, 40043002063,40043002064, 40043002114)   pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Fshati Stragzhes.                                                                                    
 Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

4.
Më 18.10.2018 në NS 110/35/10 kV Bibaj T3 do të ketë  ndërprerje totale: (Kodi: 400) prej orës 14:00 deri në ora 19:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti (një pjesë), rr. Rexhep Bislimi, Rr. Hasan Prishtina, TS Pylltaria, Grupi i Bizneseve, Fshati i Vjeter, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj, Zllatari , Vëllezërit Gervalla, Magjistralja Prishtinë-Shkup (pjesa prej urës deri te HIB Petroli), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjesë), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re, Komogllava dhe Gërrlica.
 Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i Scadës.
5.
Më 18.10.2018 në NS 110/35/10 kV Bibaj T1-T2 do të ketë  ndërprerje totale: (Kodi: 400) prej orës 11:00 deri në ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.Deshmoret e Kombit, rr.Spitalit; rr.12 Qershori (nje pjese), Rruga Emin Duraku, Gjon Sereqi, objektet banesor Inxhinieringu, Hjarush Beqiri, Vizioni (Qerdhja), Naser Hetemi, Xhemaj Ferati, Seli Palushi, TS (MBTS),TS " 14 ",TS " 14"  (Kulla),TS Ura e Dudit, Rr Epopeja e Jezercit ,Rr.12.Qershori (nje pjese), rr.Deshmoret e Kombit (nje pjese), rr.Skenderbeu, rr.Sejdi Sejdiu, Kazerma, Mineksi, FSK TS i ri, IRK-ja, Fabrika e Vajit , Fitorja dhe Fabrika e bukës , fabrika e gypave , Rr. Nerodimes, Ujvara, Frigoriferi, Barakat, Rr. Enver Topalli,Deshmoret e Kombit, Regjep Bislimi, Greme, Gaçka, Burrnik, Izhanc, Kashtanjeva, Bajnicë, Semaj, Prushaj,Sllatina dhe bizniset private, Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private, Doganaj, Zaskok, Pleshina e Ulët dhe e Epërme, Dubrava, Fabrika e ujit Pleshine, Varoshi, Gërlica, Komogllava, Rakaj dhe bizniset private,  Rr, Riza Matoshi, Imri Halili Nikadinin, RR-Varoshit, Qiraxhit Voskopoja, Trupaj, Trimor, Bicaj (Biqevc), Pallosh (Biqevc), Nikaj, Tushaj - Soponica,Malsi (Malzez), Vatë, Nikaj dhe biznise private, Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku, Strazha, Lagjja Dushkaja, Stacioni  Hekurudhor, Stacioni i Autobuseve, Sheshi Ismajl Raka qender, P-8, Kërbliq dhe Leskovicë, Drenusha, Rakoci, Sanatoria, Llanishta, Gjurgjedelli, Runjeva, Hekurudha, Kisi, Lagje e re, Rr. Emin Duraku, rr. e UÇK-së, lagjja Ramadan Agushi, Vakufi, Shtëpia e mallrave, Teqja, Policia dhe Kuvendi Komunal, Fabrika "Lepenci", Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë, Begracë, Elezaj, Një pjesë e qyetit -Komuna, Ambulanta, Shtepia e mallrave,Qendra e Shterpces, Hotel Breza dhe Junior,Vikendicat,Jazhinca,Sevce,Verbishtica dhe bizniset private, Një pjesë e Shtërrpcës te Shkolla, OSBE-ja, Biti e ulët, Biti e epërme, Shushiqë, Paloj, Gotovushë, Drekoci, Viqë, Firaj, Brod , TS Repititori, TS Shkolla Skijimit, TS Kulla, TS Hotel Molika , Pilana,Farma,Gllogu, Silkapori, X- Fort.Renova ,Dauti comerc.Kivo, Renova, Stagova & Dauti Comerc dhe KIVO.
Vërejtje: Nga kjo dalje furnizohet BRE Matkos Grop.
Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i Scadës.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 15-10-2018

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka


Mirëmbajte të planifikuar


1.
Më 17.10.2018 në NS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Rashinca (Kodi: 41046001) prej orës 08:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Davidovci,Rashinca Muzeqina, Vojnovci dhe Gjergjaj.  
 Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i izolatorëve, siguresave, shkarkuesve dhe shtrëngim i perquesve.

2.
Më 17.10.2018 në NS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Sllovia (Kodi: 41000003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë,Sllovi, Smallush, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.
 Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 12-10-2018

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka


Mirëmbajte të planifikuar


1.
Më 16.10.2018 në TS 35/10 kV Kaçaniku do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Pylltaria (Kodi: 40043004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kërbliq dhe Leskovicë, Drenusha, Rakoci, Sanatoria, Llanishta, Gjurgjedelli, Runjeva, Hekurudha, Kisi dhe Lagjja e re. 
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.
2.
Më 16.10.2018 në TS 35/10 kV Shtërrpca do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Molika (Kodi: 40044007) prej orës 09:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Repititori, TS Shkolla Skijimit, TS Kulla, TS Hotel Molika.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion dhe pastrim i trasesë.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 11-10-2018

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka
Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 15.10.2018 në NS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Breza (Kodi: 40044003) prej orës 09:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hotel Breza dhe Junior, Vikendicat, Jazhinca, Sevce, Verbishtica dhe bizniset private.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, pastrim i trasesë.

2.
Më 13.10.2018 në NS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Carraleva (Kodi: 41046004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesë e Shtimes,Qesta Reqakut,Reqaku, Belinci,Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetkreshtica,Duga dhe Karaçica.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, Revizion i LP.

3.
Më 15.10.2018 në NS 35/10kV Ferizaj 3 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Varoshi (Kodi: 40042005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Varoshi,Gërlica,Komogllava,Rakaj dhe bizniset private
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, Revizion i LP.

4.
Më 13 dhe 14.10.2018 në NS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:
• Dalja 35 kV Shtime (Kodi: 410460) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Davidovci, Rashinca Muzeqina, Vojnovci, Gjergjaj,  Rr. Ahmet Shtimja,Petrova, Reqaku (nje pjesë) dhe  Mullopolci, Shtimja,Lagjja e Pajtimit dhe  Godanci I Ulët, Pjesë e Shtimes,Qesta Reqakut,Reqaku, Belinci,Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetkreshtica,Duga dhe Karaçica Koshare, Fabrika Maksiti Putz dhe Objekti Fitorja.
Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i kulmit te objektit ne TS 35/10 kV Shtime.

 


Ndërprerje emergjente
Data: 10-10-2018


Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit


KEDS njofton se sot, më 10.10.2018 në TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

• LP.35kV Silkapori (Kodi: 40045001 dhe 40045002) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Silkapori, X- Fort.Renova, Dauti comerc dhe Kivo.

Arsyeja e ndërprerjes: rregullimi i ndërprerësit të fuqisë në kthinën 35 kV dhe kyçja se kompanisë Dauti Commerc.

 


Ndërprerje emergjente
Data: 10-10-2018

KEDS  njofton se sot, më 10.10.2018 do të ketë ndërprerje emergjente në TS 110/35/10kV Bibaj në Ferizaj dhe pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

• LP.35kV Ferizaj I (Kodi: 400400) prej orës 14:00 deri në ora 17:00
• LP.35kV Ferizaj II (Kodi: 400410) prej orës 14:00 deri në ora 17:00
• LP.35kV Ferizaj III (Kodi: 400420) prej orës 14:00 deri në ora 17:00
• LP.35kV Kaçaniku III (Kodi: 400430) prej orës 14:00 deri në ora 17:00
• LP.35kV Shtërpca (Kodi: 400440) prej orës 14:00 deri në ora 17:00
• LP.35kV Bechtel Enka (Kodi: 40044101) prej orës 14:00 deri në ora 17:00

• LP.35kV Silkapori (Kodi: 40045001 dhe 40045002) prej orës 14:00 deri në ora 17:00
• LP.35kV Renova (Kodi: 40046001) prej orës 14:00 deri në ora 17:00
• LP.35kV TS 35/0.4 kV Stagova&Dauti Comerc (Kodi: 40047001) prej orës 14:00 deri në ora 17:00
• LP.35kV KIVO (Kodi: 40048001) prej orës 14:00 deri në ora 17:00


Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Te gjithë konsumatorët që furnizohen nga këto trafo si dhe HC-Brezovica

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i ndërprerësit 35kV në Sikapor.

 

 


Njoftime për punime në rrjet
Data: 10-10-2018

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
Nuk ka


Mirëmbajte të planifikuar

1.
Më 12.10.2018 në TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV Carraleva (Kodi: 41046004) prej orës 09:30 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Shtimes, Qesta Reqakut, Reqaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc, Zborci, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.
 Arsyeja e ndërprerjes: Revizion -pastrim traseje si dhe mirëmbajtje preventive.
2.
Më 12.10.2018 në TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV Sllovia (Kodi: 41000003) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë,Sllovi, Smallush, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.
Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e konzollave TM ne 3 shtylla betoni në degëzimin e Sllovisë.

3.
Më 12.10.2018 në TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV Kraishta (Kodi: 41000002) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rufci I Ri, Rufci i Vjetër, Hallaqi i Vogël, Hallaqi i Madh, Ribar i Vogel, Ribar i Madh, Zllakuqan, Kraishta, Bujani, Bregu I Zi, Godanci i Epër, Varigoci dhe Kraishta.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 16-10-2018

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka


Mirëmbajte të planifikuar


1.
Më 18.10.2018 në NS 110/10 kV Skenderaj  do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Likovci (Kodi: 74000001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.
 Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i Lp 10 kV.
2.
Më 18.10.2018 në NS 110/10 kV Skenderaj  do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Turiqevci (Kodi: 74000006) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llausha, Rakinica, Kopiliq i epërm, Kllodernica, Turiqefc, Buroj, Vojnik, Izbica, Ozrim, Kopiliq i ulte, Aqarevë .
 Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, pastrim trasesë.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.
Më 18.10.2018 në NS 110/10 kV Skenderaj  do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Runiku (Kodi: 74000005) prej orës 09:00-12:00 dhe 15:00-18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: L.Mecini, Kotorri, Qubreli, Vitaku, Kostërci, Runiku, Baja, Syrigana, Radisheva, Qitaku. Leqini dhe Pemishta.
Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet nga nënkontraktorët.
2.
Më 18.10.2018 në NS 110/10 kV Skenderaj  do të ndërprehet:
• Dalja 10/0.4 kV Rukolli 3 (Kodi: 7400001007) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Një pjesë e Rr.28 Nentori.
Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit dhe panelit.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 15-10-2018

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka


Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta


1.
Më 17.10.2018 në NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Pestova-Mulliri (Kodi: 73000010) prej orës 10:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Elektrik 1, Mulliri Elektrik 2-Maxhunaj, Fabrika e Patateve ''Qips''Pestovë, Restorani '' Ura e Gurit ''Maxhunaj, Fabrika e Drurit '' BINI '' Maxhunaj, Fabrika e Seperacijonit Maxhunaj
 Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave.

 Mirëmbajte të planifikuar


1.
Më  17.10.2018 në NS 35/10kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Sollana (Kodi: 71075008) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjet Parku i Solanës dhe  Vaganica.
 Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive,  revizion i LP.

2.
Më 17.10.2018 në NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Novolani (Kodi: 73000005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.
 Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 15-10-2018

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka


Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta


1.
Më 17.10.2018 në NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Pestova-Mulliri (Kodi: 73000010) prej orës 10:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Elektrik 1, Mulliri Elektrik 2-Maxhunaj, Fabrika e Patateve ''Qips''Pestovë, Restorani '' Ura e Gurit ''Maxhunaj, Fabrika e Drurit '' BINI '' Maxhunaj, Fabrika e Seperacijonit Maxhunaj
 Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave.

 Mirëmbajte të planifikuar


1.
Më  17.10.2018 në NS 35/10kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Sollana (Kodi: 71075008) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjet Parku i Solanës dhe  Vaganica.
 Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive,  revizion i LP.

2.
Më 17.10.2018 në NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Novolani (Kodi: 73000005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.
 Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 12-10-2018

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka


Mirëmbajte të planifikuar


1.
Më 16.10.2018 në TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Novolani (Kodi: 73000005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.
2.
Më 16.10.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica ll do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Koshtova (Kodi: 71075005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Koshtovë, Vinarcë i Ulët, Vinarcë i Epërm, Gushafcë, Koprivë, Broboniq dhe Gradevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, pastrim i  trasesë.
3.
Më 16.10.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica ll –Ardhja Shupkovci do të ketë  ndërprerje totale:  (Kodi: 71075) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qendra e qytetit (një pjesë), Hakif Bislimi, Kemajl Loshi, Shaip Kalludra, Ali Fejzullahu,  Shaban Idrizi, Elmaz Peci, Hoxhë Hasan Tasini, Gani Hajra dhe fshatrat: Zhabar i Ulët dhe i Epërm, Shipol dhe Lushtë, Lagjja "Migjeni", Lagjja "Stadioni”,  Zhabar i Ulët, rrugët: Ymer Berisha, Rexhep Dedia, Hajr Haxhia,  Mursel Boletini, Ali Gaxha, Safet Boletini,  Xhevat Isufi dhe Sherif Tërrstena, Lagjet Parku i Solanës dhe  Vaganica, rrugët: Sali Çeku, Haki Misini, Ehat Prekazi, Lekë Dugagjini, Mbretëresha Teutë, Mulla Ilaz Broja, Konstandin Kristoforidhi, Ahmet Selaci, Plava, Sylejman Shala, Martin Cana, Muharrem Gashi, Shala, Mehmet Aqif Ersoj, Gucia, Migjeni, Zahir Pjaziti dhe Mbreti Bardhyl, nje pjesë e Lagjes Shipol, Fabrika e Ujit, Koshtova, Vinarcë e Ulët, Vinarcë e Epërm, Gushafcë, Koprivë, Broboniq dhe Gradevci, qytetin një Lagje dhe fshatrat Fshati Shipol, Fshati Vaganicë, Fshati Vernic , Fshati Pirq.
Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i Scades.
4.
Më 16.10.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica ll –Ardhja Skenderaj do të ketë  ndërprerje totale:  (Kodi: 71075) prej orës 16:00 deri në ora 19:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qQyteti, Lagjja Bajr, Frashëri , Lagjja Fidanishtë , Qendra e Qytetit (nje pjesë), rr. Mujë Hasani, rr. Berdi Hasanaj,Rr Musa Hoti, rr. Mujë Krasniqi, rr. Shaban Polluzha, rr Rifat Vidishiqi, rr Jakup Ceraja, rr Parisi, rr Sabedin Prekazi,rr Remzi Durmishi, rr. Eset Ymeri, rr. Maxhistrala Adriatiku, Romet 1, 2, 3, Çerdhja, Remo Com, Bashkimi, dhe Lin Project. 

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i Scadës.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 11-10-2018

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka
Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më  15.10.2018 në NS 35/10kV Shupkovc do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Shala (Kodi: 71074001) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, dhe Selaci.
Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.
2.
Më 13.10.2018 në NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Stac.Hekurudhor (Kodi: 73000004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, Beçiq, Brusnik.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, rRevizion i LP.

3.
Më 15.10.2018 në NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Maxhunaj (Kodi: 73000011) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnica, Samadrexha, Cicilia, Sllakovci,  Ropica, Vilanci dhe një pjesë e fshatit Maxhunaj
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.

    4.                                       
 Më 13.10.2018 në NS 35/10kV Shupkovc do të ndërprehet:
•     Dalja 10 kV Betonjerka (Kodi: 71074004) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

 Gjat kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim do te mbesin  pa energji elektrike do te mbesin:Lagjla  2.Korrigu- fsh.Lisic- fsh .Lip- Lagja Sitnia  - Rr Ahmet Selaci-Stacini Policor I Jugut- Betonjerka Fabrika –Qendra per Rexhistrimin e automjeteve- Shkolla Prodhuse- Shtyp shkronja.
 
 Arsyeja e ndërprerjes: Bartja e kabllove 10 kV dhe 0.4 kV ne TS Sitnicë 71074004012.

 


Njoftime për punime në rrjet
Data: 10-10-2018

 

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
Nuk ka
Mirëmbajte të planifikuar

1.
Më 12.10.2018 në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Runiku (Kodi: 74000005) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: L.Mecini, Kotorri, Qubreli, Vitak, Kostërc, Runike, Baje, Syrigane, Radisheve, Qitak. Leqin dhe Pemishta.
 Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje.
2.
Më 12.10.2018 në TS 35/10 kV Shupkovci I do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Shala (Kodi: 71074001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive-si dhe montimi i ndarësit 10kV në tunel të parë.
3.
Më 12.10.2018 në TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Qytet e fshatra (Kodi: 73000003) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gjykata e re, Kazerma 1, Zuqakë, Kosova Petrol, Sllatinë, Debërllukë 1, Debërllukë 2, Bajskë 1, Srekonica, Pasoma, Tërllabuq dhe Pompat Sllatinë.
Arsyeja e ndërprerjes: Kyçjen e konsumatorit të ri në rrjetin elektrik.

 

 


Njoftime për punime në rrjet
Data: 16-10-2018

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka


Mirëmbajte të planifikuar


1.
Më 18.10.2018 në NS 35/10 kV Gjakova l do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Ponoshevci (Kodi: 80080006) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP 10 kV.
2.
Më 18.10.2018 në NS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Ura Terezive (Kodi: 81000004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujëz.
 Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i Lp 10 kV, pastrim i trasesë.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 15-10-2018


Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka


Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta


1.
Më 16.10.2018 në NS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Kijeva (Kodi: 82082007) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat:  Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe  Stapanicë.
Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e trafos se re.

2.
Më 17.10.2018 në NS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Mirusha (Kodi: 82082002) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:  rr.603 Adem Jashari (1 konsumatorë), Rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), Rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), Rr.606 Pavarësia (1 konsumatorë), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.
Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i shtyllave 10 kV.

Mirëmbajte të planifikuar


1.
Më 17.10.2018 në NS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Ura e Terzive (Kodi: 81000004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhadër, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujëz.
 Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, rvizion i LP.

2.
Më 17.10.2018 në NS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Kijeva (Kodi: 82082007) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshtrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë, Stapanicë.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP dhe pastrim  i trasesë.

 

 


Njoftime për punime në rrjet
Data: 12-10-2018

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka


Mirëmbajte të planifikuar


1.
Më 16.10.2018 në TS 35/10 kV Gjakova l do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Cermjani (Kodi: 80080012) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Kralan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.
2.
Më 16.10.2018 në TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Dragobili (Kodi: 82082006) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.557 Bedri Berisha (1 konsumatorë), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10 kV dhe pastrim i trasesë.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 11-10-2018

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka


Mirëmbajte të planifikuar


1.
Më 15.10.2018 në NS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Skivjani (Kodi: 80080009) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë(një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe  Skivjan.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizionim i LP, pastrim i trasesë.
2.
Më 13.10.2018 në NS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Kijeva (Kodi: 82082007) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë, Stapanicë.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.

3.
Më 15.10.2018 në NS 35/10kV Gjakova 1 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Dobroshi (Kodi: 800080007) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë, Rr.Dedë Gjon Luli (një pjesë), Dobrosh, Hereç, Rr.Lekë Dukagjini,  Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Rr.Pashko Vasa, Skivjan (një pjesë) dhe Stubull.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.

 

 


Njoftime për punime në rrjet
Data: 10-10-2018

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka


Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it


1.
Më 13 dhe 15.10.2018 në TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet.
• TS 35/10 kV Xërxa (Kodi: 820810) prej orës 06:00 deri në ora 06:10

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat dhe  konsumatorët komercial – biznese: Xërxe, Bellacërk, Gexhë, Radostë, Ratkoc, Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc, Sopniq, konsumatorë komercial - biznese – Radostë.
 Arsyeja e ndërprerjes: Manipulim me kërkesë nga KOSTT-i
2.
Më 13.14.10.2018 në TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:
• TS 35/10 kV Malisheva (Kodi: 820820) prej orës 10:00 - 10:10 si dhe 16:00-16:10

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Spitali i Qytetit, Rr.608 Hamdi Berisha Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), Rr.606 Pavarësia (1 konsumatorë), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumatorë), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës, Rr.535 Prof.Hamdi Berisha, Rr.554 Viliam Voker, Rr.601 Sheshi i Dëshmorëve, Rr.602 Gjergj Kastrioti - Skendërbeu, Rr.603 Adem Jashari, Rr.604 Imer Krasniqi, Rr.605 Rilindja Kombëtare, Rr.606 Pavarësia, Rr.608 Hamdi Berisha, Rr.610 Hizri Mazreku, Rr.611 Jahir Mazreku. Rr.612 Viliam Voker, fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmiz, Lubizhdë , Senik , Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë, Stapanicë, Rr.602 Gjergj Kastrioti - Skenderbeu, fshatrat: Banjë, Bellanicë, dhe Gajrak.
 Arsyeja e ndërprerjes: Manipulim me kërkesë nga KOSTT-i.
3.
Më 13.14.10.2018 në TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet.
• TS 110/35/10 kV Rahoveci (Kodi: 820) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hidrosistemi i Radoniqit – Rahovec, Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm,  Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak, Zatriç. Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.487 UÇK-së, Rr.489 Avdullah Bugari, Rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, Rr.492 Agom Çelaj, Rr.493 Hasan Prishtina, Rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, Rr.496 Mexhit Mustafa, Rr.503 Skënder Rexhepi, Rr.504 Eshrafedin Kastrati, Rr.505 Sadedin Hajda, Rr.506 Milaim Krasniqi, Rr.508 Xhafer e Samir Nurkasa, Rr.509 Gëzim Mullaabazi, Rr.510 Bujar Thaqi, Rr.511 Migjeni, Rr.512 Ali Sokoli, Rr.514 Bajram Veliu, Rr.516 Vëllezërit Haradinaj, Rr.518 Ilmi Morina, Rr.524 Kuvendi i Lezhës, Rr.525 Kuvendi i Manastirit, Rr.532 Bekim Isma, Rr.536 Mic Sokoli, Rr.Feim e Bedrush Gashi, Rr.538 Milaim Morina, Rr.539 Haxhi Zeka, Rr.541 Dëshmorët e Zatriqit, Rr.542 Musë Rahoveci, Rr.543 Dalip Behra, Rr.544 Shkelzen e Luan Krasniqi, Rr.545 Ismail e Besim Gashi, Rr.548 Mark Sopjani, PLASTIKA- AV " SH.P.K. CONDOR  SH.P.K., " KOSOVA-PACK " SH.P.K., MULLIRI NPT"VETONI",ODS-METAL, " GENDER " SH.P.K., N.T.SH,,PISTA'', Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.497 Shkelzen Krasniqi, Rr.498 Xhevat e Alajdin Elshani. OSA, STONECASTLE VINEYARDS & WINERY L.L.C . Rr.486 Xhelal Hajda-Toni. 19 konsumatorë komercial - Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.487 UÇK-së, Rr.488 Mizair Isma, Rr.489 Avdullah Bugari, Rr.491 Vëllezrit Frashëri, Rr.493 Hasan Prishtina,  Rr.539 Haxhi Zeka,  Rr.547 Tafil Zyberi, Rr.551 Edit Durham, fshati Zatri.
Arsyeja e ndërprerjes: Punime  nga KOSTT-i.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
Nuk ka


Mirëmbajte të planifikuar

1.
Më 12.10.2018 në TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV Denji (Kodi: 82081007) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe Ratkoc (një pjesë).
 Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP  dhe pastrim traseje.
 
2.
Më 12.10.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV Skivjan (Kodi: 80080009) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë (një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 16-10-2018

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 18.10.2018 në NS 35/10 kV Gjilani l do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV TS Nr-1 (Kodi: 60060003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Mulliri, TS Teatri, TS Agrohermes dhe TS A - Fix .
 Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP 10 kV.
2.
Më 18.10.2018 në NS 35/10 kV Rrafshina do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Stublla (Kodi: 61067001) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, gurthysi-MISINI, gurthysi-BENTAKOSI I RI, gurthysi-MOGILLTE, fabrika -UJSJELLSIT dhe Godeni.
 Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i Lp 10 kV, pastrim i trasesë.
3.
Më 18.10.2018 në NS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV J19 Zalli (Kodi: 63000019) prej orës 24:00 deri në ora 02:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr. e Prishtinës- kryqi, vetësherbimi Pireva dhe tregu i automjeteve.
 Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i vajit të transformatorit.
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
3.
Më 18,19.10.2018 në TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Kllokoti (Kodi: 61065004) prej orës 11:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kllokot, Radivojcë, Budrikë, Remnik dhe Xhylekarë.   

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e përçuesit.
4.
Më 18,19.10.2018 në TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Stacionari (Kodi: 61065003) prej orës 11:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banja e Kllokotit, Banja Nën Naile, Mulliri Tina Fabrika e ujit.
Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e përçuesit.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 15-10-2018

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1.
Më 17.10. 2018 në NS 35/10 kV Kllokot  do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Kllokot (Kodi: 61065004) prej orës 11:00 deri në ora 17:00
                                        
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kllokot,  Radivojcë, Budrikë, Remnik dhe Xhylekarë.   
 Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e përçuesit në LP 10(20) kV Kllokoti dhe Stacionari në kuadër  projektit LOT 11 Gjilan-Mitrovicë 2017 nënprojekti Kllokot.
2.
Më 17.10. 2018 në NS 35/10 kV Kllokot  do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Stacionari (Kodi: 61065003) prej orës 11:00 deri në ora 17:00
                                        
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:
Banja e Kllokotit, Banja Nëna Naile, Mulliri Tina Fabfika e ujit.   
Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e përçuesit në LP 10(20) kV Kllokoti dhe Stacionari në kuadër  projektit LOT 11 Gjilan-Mitrovicë 2017 nënprojekti Kllokot.

Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 17.10. 2018 në NS 35/10 kV Gjilani 1  do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Uglar (Kodi: 60060016) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
                                        
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pograxh, Llofca, Doxht, Sllubica, Kokaj .
 Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, Revizion i L.P.
2.
Më 17.10. 2018 në NS 35/10 kV Kllokot  do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Tërpeza (Kodi: 61065012) prej orës 11:00 deri në ora 15:00
                                        
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë, T.S Privat 1  .
 Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i L.P dhe pastrim i trasesë.

3.
Më 17.10.2018 në NS 110/10kV Gjilani 5 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV j18-Spitali (Kodi: 63000018) prej orës 00:00 deri në ora 02:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: pjesa pas Spitalit dhe Kodra e dëshmorëve.
 Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollim i vajit ne transformator.

 


Njoftime për punime në rrjet
Data: 12-10-2018


Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 16.10.2018 në TS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Ropotova (Kodi: 62000014) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bozhec, Busavatë dhe Miganoc.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.


3.
Më 16.10.2018 në TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV J14 Rrethi (Kodi: 63000014) prej orës 24:00 deri në ora 02:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TSB-Betonierka, TSB-Mega (rruga e Prishtinës),TSB- Ukshini (rr. e Prishtinës),TSB-Tuneli,TSB-16 (Dardania -I),TSB-25,TSB-26 (Dardania -I).

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i vajit të transformatorit.
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

3.
Më 15,16.10.2018 në TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Kllokoti (Kodi: 61065004) prej orës 11:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kllokot, Radivojcë, Budrikë, Remnik dhe Xhylekarë.   

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e përçuesit.
4.
Më 15,16.10.2018 në TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Stacionari (Kodi: 61065003) prej orës 11:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banja e Kllokotit, Banja Nën Naile , Mulliri Tina Fabfika e ujit


Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e përçuesit.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 11-10-2018

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka
Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 13.10. 2018 në NS 35/10 kV Gjilani 4  do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV TS 31 (Kodi: 60063016) prej orës 00:00 deri në ora 02:00
                                        
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS 31 dhe te stacioni i autobusëve.
Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollim i vajit ne transformator.
2.
Më 14.10. 2018 në NS 35/10 kV Gjilani 4  do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV TS 10 (Kodi: 60063002) prej orës 00:00 deri në ora 02:00
                                        
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Parku,Treska, Moni dhe Përmendorja.
Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollim i vajit në transformator.

3.
Më 15.10. 2018 në NS 110/10 kV Kamenica  do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Ropotova (Kodi: 62000014) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
                                        
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bozhec, Busavatë dhe Miganoc.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP.
4.
Më 15.10. 2018 në NS 35/10 kV Gjilani 4  do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Bregu I thate (Kodi: 60063011) prej orës 00:00 deri në ora 02:00
                                        
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dheu i Bardhë dhe rrugët: Reshat Ymeri, Evlia Çelebia, Avdulla Presheva, Isa Kastrati, Ahmet Gashi, Vëllezërit Frashëri, Fatmir Ibishi, Agim Rashiti dhe Mretnesha Teutë.
Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollim i vajit ne transformator.
5.
Më 13.10.2018 në NS 110/10kV Kamenica do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Strezovci (Kodi: 62000005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagja Qamëria, Ujësjellsi, Kollarët, Malësia), Moqari i ulët, Reqan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtar, Boleci, Vaganeshi, Kremenatë, Rahovica .
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, Revizion i L.P .

6.
Më 15.10.2018 në NS 110/10kV Kamenica do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Hogoshti (Kodi: 62000004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hogoshtë, Shipashnicë, Poliqkë  dhe Xhyrishevcë.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.

7.
Më 13.10.2018 në NS 110/10kV Gjilani 5 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Bresalci (Kodi: 63000010) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.
Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndarësit  dhe  demontimi i degëzimit për Zhegofc.

 


Njoftime për punime në rrjet
Data: 10-10-2018

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
 Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
Nuk ka


Mirëmbajte të planifikuar

1.
Më 12.10.2018 në TS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV Përlepnica (Kodi: 60062002) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Prelepnica ( Progres,Tafa, Pro Eng, Remi, Kosova Komerc, Kafana Bunar, Evropa, sera), T.S. Privat Kmetovac (Kabi, Planeti, Kamenolom), T.S Repetitor - Zeleni Vrh,  Kmetovci, Prelepnica, Kosaca dhe Silova – Muhaxheri.
 Arsyeja e ndërprerjes: Revizionim  i LP dhe pastrim i trasesë.
2.
Më 12.102018 në TS 35/10 kV Gjilani IV do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV TS 20 (Kodi: 60063014) prej orës 00:00 deri në ora 02:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Iliria I, II, III, IV .
 Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i Vajit te transformatorit.
3.
Më 12.10.2018 në TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV Ropotova (Kodi: 62000014) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bozhec, Busavatë dhe Miganoc.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

 


Keds Call Center
Shërbime online
Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e thirrjeve: 0800 791 00