Lajme dhe ngjarje
Rugova: Vetëm në 2017 mbi 300 mijë euro janë investuar nga KEDS në qendër të Istogut
15-05-2018
Me investimet që Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji Elektrike KEDS po shtrinë në tërë Kosovën në funksion të përmirësimit, rritjes së kualitetit dhe rënies së humbjeve në energji, është i kënaqur edhe kryetari i komunës së Istog...
Lexo më shume
KEDS investon në fshatin Serbicë e Ulët të Prizrenit
15-05-2018
Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike (KEDS), në kuadër të Planit Zhvillimor, vazhdon të investojë edhe në Prizren. ...
Lexo më shume
KEDS po rinovon dhe modernizon të gjitha linjat 35 kilovoltëshe
15-05-2018
KEDS ka filluar investimet edhe në linjat e tensionit 35 kilovoltëshe. Secila nga këto linja prekin një numër të madh të konsumatorëve, prandaj edhe përfitimet janë të mëdha. ...
Lexo më shume
Mos blini dhe mos vendosni njehsorë, ua jep KEDS-i secilit falas!
25-04-2018
KEDS njofton se të gjithë konsumatorëve të vet pa dallim u shpërndanë njehsorët elektrikë falas me rastin e lidhjeve të reja. Asnjë konsumator nuk ka nevojë ta blejë atë, as ta montojë atë. ...
Lexo më shume
Kryetari i Deçanit, Bashkim Ramosaj i kënaqur me investimet e KEDS-it
23-04-2018
Me investimet e KEDS-it që kanë ndodhur dhe që po ndodhin në rajonin e Deçanit është i kënaqur edhe Kryetari i kësaj komune Bashkim Ramosaj. Investimet kanë të bëjnë me rritjen e kualitetit dhe furnizimin stabil me energji elektrike. ...
Lexo më shume
Kryetari i Rahovecit lavdëron punën e KEDS-it në këtë komunë
23-04-2018
Smajl Latifi Kryetar i ri i komunës së Rahovecit, një prej detyrave të para prej se ka marrë udhëheqjen e kësaj komune, thotë ta ketë pasur edhe përcjelljen e mbarëvajtjes së bashkëpunimit komunal me KEDS-in. ...
Lexo më shume
Mbi 120 familje të Rakoshit i gëzohen rrjetit të ri nga KEDS-i
28-03-2018
Në kuadër të planit investiv, KEDS ka përfunduar projektin energjetik edhe në disa fshatra të Istogut. Njëri ndër ta është edhe fshati Rakosh. Janë 121 familje të këtij fshati që ia kanë parë hairin investimit të KEDS-it në këtë zonë....
Lexo më shume
KEDS investon edhe në Raushiq të Pejës
27-03-2018
Në kuadër të master planit investiv, KEDS ka investuar edhe në fshatin Raushiq të komunës së Pejës. Banorët kanë përfituar shtylla të reja të betonit, trafo të reja dhe përçues të rinj e kualitativ. Cilësia e energjisë elektrikë është përmirësuar dhe...
Lexo më shume
Karagaçi i Pejës përfitues i madh i investimeve të KEDS-it
26-03-2018
Në oborrin e shkollës “Vaso Pashë Shkodrani” në Karagaç të Pejës, më nuk qëndron trafo- kulla e vjetër 60-vjeçare që nuk plotësonte nevojat energjetike të banorëve të kësaj ane. ...
Lexo më shume
Kyçja ilegale në rrjetin elektrik lë pa rrymë 1200 konsumatorë
15-03-2018
Kyçjet ilegale në rrjetin e energjisë elektrike bën që shpesh herë të dalin probleme të paparashikuara dhe të lënë pa rrymë konsumatorët e energjisë elektrike....
Lexo më shume
Rinovohet rrjeti elektrik në Pataqan të Poshtëm të Rahovecit
14-03-2018
Një prej rajoneve të rëndësishme të komunës së Rahovecit është edhe Pataqani i Poshtëm. Një fshat ky i populluar me banorë që njihen për kultivimin e rrushit dhe verërave. ...
Lexo më shume
Kreu i Gjakovës beson në vazhdimin e bashkëpunimit të mirë me KEDS-in
26-02-2018
Komuna e Gjakovës, një ndër rajonet më të prekura në të gjitha lëmitë e jetës nga lufta e fundit, po ashtu një ndër komunat me më së tepërmi nevoja për projekte investive në të gjitha fushat e jetës, është e kënaqur me investimet nga Kompania Kosova...
Lexo më shume
KEDS me investime edhe në Strellc të Deçanit
14-02-2018
Në kuadër të planit dhe dinamikës investive në tërë Kosovën Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji KEDS ka shtrirë një projekt të rëndësishëm investiv edhe në Strellc të Deçanit. ...
Lexo më shume
Rosuja e Pejës bëhet me rrjet të ri elektrik
09-02-2018
Fshati Rosujë që gjendet në komunën e Pejës ka komunitet ndërrmarrës. Megjithatë, kualiteti i dobët i energjisë elektrike nga paslufta ka bërë që banorët të mos mund të kryejnë punët e tyre. ...
Lexo më shume
Rrjet i ri elektrik për banorët e fshatit Shkozë të Malishevës
08-02-2018
Shtylla, trafo dhe rrejt të ri kanë përfituar banorët e fshatit Shkozë të Malishevës nga investimet që KEDS-i po bënë në tërë territorin e Kosovës. ...
Lexo më shume
Arkivi i Lajmeve & Ngjarjeve
Keds Call Center
Shërbime online
Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e thirrjeve: 0800 791 00