Lajme & Ngjarje
KEDS-i përkrah shkollat në rritjen e cilësisë në arsim 19-06-2018

http://www.botasot.info/kosova/909529/keds-i-perkrah-shkollat-ne-rritjen-e-cilesise-ne-arsim/
https://gazetablic.com/keds-perkrah-shkollat-ne-rritjen-e-cilesise-ne-arsim/
http://www.gazetatribuna.com/lajme/keds-i-perkrah-shkollat-ne-rritjen-e-cilesise-ne-arsim/
http://www.kosovapress.com/sq/lajme/keds-i-perkrah-shkollat-ne-rritjen-e-cilesise-ne-arsim-167926/
https://telegrafi.com/keds-perkrah-shkollat-ne-rritjen-e-cilesise-ne-arsim/
http://portalipodujeva.com/2018/06/22/keds-i-perkrah-shkollat-ne-rritjen-e-cilesise-ne-arsim/
http://www.rtklive.com/sq/news-single.php?ID=275561
http://www.gazetatribuna.com/lajme/keds-i-perkrah-shkollat-ne-rritjen-e-cilesise-ne-arsim/

Përveç me biblioteka dhe donacione të librave, KEDS ka përkrahur shumë shkolla me kompjuterë, në mënyrë që nxënësit ta kenë mundësinë për të mësuar teknologjinë informative edhe praktikisht.

Zyrtarët e KEDS-it kanë treguar se deri më tani kanë përkrahur 12 shkolla. Sipas tyre, ngritja e cilësisë në arsim ka rëndësi të madhe për ta, por edhe për Kosovën në përgjithësi.

Drejtoresha për Komunikime në KEDS, Naxhije Pajaziti-Arifaj, ka treguar se si kompani e marrin me seriozitet përgjegjësinë shoqërore korporative dhe vazhdimisht kanë ndihmuar komunitetin në fushat ku kanë pasur më së shumti nevojë.

Ajo ka thënë se nga analizat e tyre ka dal që sektori që më së shumti ka nevojë dhe i duhet dhënë përparësi është edukimi.

“Deri më tash kemi përkrahur 12 shkolla të ndryshme me kompjuterë, në Junik, dy fshatra të Gjakovës, Podujevës, disa fshatra në Deçan dhe në Deçan, Suharekë, Skenderaj, etj. Në këto shkolla janë dhuruar rreth 150 kompjuterë të rinovuar duke krijuar kështu në secilën prej tyre laboratorë të informatikës”, ka thënë Pajaziti-Arifaj.

Përveç kompjuterëve, KEDS-i sipas saj, ka përkrahur disa shkolla edhe me libra.

 


  Shkarko dokumentin
Keds Call Center
Shërbime online
Related News
Arkivi i Lajmeve & Ngjarjeve
Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00