Lajme & Ngjarje
KEDS me dhimbje të thellë njofton se ka humbur jetën tragjikisht punëtori ynë, Veli Spahiu 25-07-2017

KEDS i shpreh familjes ngushëllimet më të sinqerta, e cila mbeti pa personin më të dashur.
Ne ishim të nderuar ta kemi Veliun në mesin tonë. Ishte koleg shembullor dhe shumë i përkushtuar. Kujtimi për të do të mbetet i përjetshëm.  
Veliu punonte prej shumë vitesh si Shkyçës në Departamentin e Operimeve në Distriktin e Gjakovës, përkatësisht në Rahovec.
Shkuarja e tij nga kjo botë ka krijuar në mesin e kolegëve zbrazëti të madhe. Sot, të gjithë jemi me familjen e Veliut, që duhet të ndihet krenare që pati në mesin e saj një njeri si ai.

Me sinqeritetin më të lartë,
Stafi i KEDS-it

 


 
Keds Call Center
Shërbime online
Related News
Arkivi i Lajmeve & Ngjarjeve
Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e thirrjeve: 0800 791 00