Lajme & Ngjarje

Punëtorët e KEDS-it riparojnë me duart e tyre shkollën në Kamenicë

22-04-2017

Mbi 500 nxënës të shkollës fillore “Fan Stilian Noli” të Kamenicës nga e hëna do të kenë kushte shumë më të mira mësimi. Kjo, pasi shkolla e tyre është renovuar nga punëtorët e KEDS-it, të cilët të dielën, në vend të pushimit, kanë zgjedhur të punojnë në mënyrë vullnetare, vetëm që nxënësit të kenë ambiente më të mira mësimi....

Lexo më shume

KEDS me dy projekte investive në Llozicë

18-04-2017

Investimi i radhës që i erdh rajonit të gjerë të Gjakovës nga KEDS është ai në fshatin Llozicë....

Lexo më shume

Draft Metodologjia e taksave për kyçje

13-04-2017

Si pjesë e obligimeve tona ndaj ligjeve të ndryshuara në sektorin e energjisë, KEDS ka përgatitur draftin e rishikuar të Metodologjisë se Taksës për Kyçje...

Lexo më shume

Në Astrazup ka ndryshuar komplet gjendja energjetike

11-04-2017

Në kuadër të investimeve për përmirësimin e rrjetit energjetik në të gjithë Kosovën që po bën KEDS, një punë e madhe është bërë edhe në fshatin Astrazup të komunës së Malishevës. ...

Lexo më shume

Draft Metodologjia e taksave për kyçje

Klikoni për të dhënë komentet tuaja!

Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Keds Rrjetet Sociale
keds energy keds academy keds energy youtube
Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e thirrjeve: 038 501 701 1000
038 791 000