Arkiv i Lajmeve & Ngjarjeve
22-04-2017  | Punëtorët e KEDS-it riparojnë me duart e tyre shkollën në Kamenicë
18-04-2017  | KEDS me dy projekte investive në Llozicë
13-04-2017  | Draft Metodologjia e taksave për kyçje
11-04-2017  | Në Astrazup ka ndryshuar komplet gjendja energjetike
07-04-2017  | KEDS rregulloi furnizimin në Ruvc të Lipjanit
05-04-2017  | Viti kaluar solli 11 projekte energjetike në Gjilan
30-03-2017  | Investimet e KEDS në rrjetin elektrik në Podujevë po vazhdojnë
20-03-2017  | KEDS rregullon rrjetin për mbi 200 familje në Dobërlluk të Vushtrrisë
16-03-2017  | Kryetari i Dragashit përgëzon investimet në rrjetin elektrik
13-03-2017  | Investohet në rrjetin elektrik të Lloshkobares dhe Bibajt të Ferizajt
 
1 - 10 nga 288
 
Keds Call Center
Shërbime online
Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e thirrjeve: 038 501 701 1000
038 791 000